Vælg de rigtige ferielejligheder til ferien på Sicilien

Ferielejligheder på Sicilien med Hideaways

Mulighederne er mange, når man vil rejse til Sicilien og bo i ferielejlighed. Der er et væld af muligheder i alle prisklasser og kvaliteter. I en ferielejlighed har man typisk lidt mere plads end på et hotelværelse, hvilket ikke mindst er rart, hvis man rejser som en familie. Ofte har man sin egen terrasse eller balkon. Og vigtigst af alt: I en ferielejlighed har man sit eget køkken, så man selv kan lave lidt mad, hvis man har lyst til det. Se det store udvalg af ferielejligheder på Sicilien i nedenstående oversigt eller læs mere om rejser til Sicilien med Hideaways.

Du kan enten bestille en pakkerejse, hvor der indgår flyrejse, ferielejlighed og lejebil, eller selv arrangere transporten til Sicilien og kun bestille ophold. Finder du ikke en rejse eller ferielejlighed, der opfylder jeres ønsker, sender vi meget gerne et uforpligtigende tilbud på en skræddersyet rejse.

Bestil skræddersyet tilbud

Kort information om Sicilien

En ferielejlighed med eget køkken er en stor fordel, hvis man rejser med børn. Så kan man altid lave lidt mad og finde noget koldt at drikke, når sulten og tørsten melder sig. Selvom det er sjovt at gå ud at spise, synes børn faktisk også, det er rigtigt hyggeligt at spise hjemme i ferielejligheden af og til, ikke mindst morgenmaden.

Er man ikke til charterturisme og store hoteller fyldt med turister, er en ferielejlighed på Sicilien et godt valg. Nogle steder ligger ferielejlighederne i det lokale bymiljø, så man bor dør om dør med de lokale sicilianere og oplever det lokale hverdagsliv på tæt hold. Andre ferielejligheder ligger ude på landet i gamle landhuse, der er restaureret og lavet om til ferielejligheder. Og så er der selvfølgelig også mange ferielejligheder, der ligger langs kysten og tæt på de skønne badestrande.

Forestil dig for eksempel at bo i en ferielejlighed med udsigt til vulkanen Etna. Det er da ikke noget, man oplever hver dag. Eller i en ferielejlighed, hvor du kan sidde på din egen balkon og nyde udsigten over Middelhavet.

Mange muligheder

Uanset hvor du vælger at bo på Sicilien, vil du altid være tæt på spændende byer, smuk natur og skønne sandstrande. Der er så meget at opleve på Sicilien, at det kan være svært at nå det hele på en gang. Har du tiden til det, kan du jo vælge at bo i flere forskellige ferielejligheder på Sicilien, så kan du komme rundt på øen og bo tæt på de ting, du vil opleve. Hvad med for eksempel at tage nogle dage i en ferielejlighed i en af byerne på Sicilien, hvor du ser en masse og nyder storbylivet, senere kan du så rykke ud på landet og bo i en ferielejlighed i et af de autentiske og charmerende landhuse, for til sidst at slutte ferien af i en ferielejlighed ved kysten lige ned til en skøn badestrand. Så er batterierne ladet op, inden turen atter går hjemad.

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere