TripIt – rejseplanen over dem alle?

Med TripIt kan du slappe af på ferien. Foto: Mel Stoutsenberger
Med TripIt kan du slappe af på ferien. Foto: Mel Stoutsenberger

Mangler du et sted at samle alle dine rejseoplysninger? App’en TripIt har de senere år fået adskillige topplaceringer på diverse hitlister over rejseapps, og med den på din smartphone bliver det da også langt nemmere at holde styr på rejsens vigtigste detaljer.

Alting samlet på ét sted

Kort fortalt bruger du TripIt til at have alle rejseoplysningerne samlet i én overskuelig rejseplan. Det kan for eksempel være de forskellige emails, du modtager med flybilletter, billeje- eller hotelreservationer. Disse videresender du blot til TripIt, hvor informationerne så samles og bliver til en skræddersyet rejseplan.

Så slipper du for igen at stå ved check-in og desperat søge efter emailen med reservationsnummeret. En anden stor fordel ved at bruge TripIt-app’en er, at du har adgang til oplysningerne offline. Det er smart, hvis du ikke vil risikere at komme hjem til en dyr telefonregning eller ikke har mulighed for at komme online på din rejse.

Gratis eller betalingsudgave?

TripIt, som findes både til iPhone og Android-telefoner, er gratis, men findes dog også i en betalingsudgave, hvor du får nogle ekstra funktioner og slipper for reklamer. At tolke ud fra brugeranmeldelser er gratis udgaven fuldt ud tilstrækkelig for de fleste almindelige ferierejsende, omend den gratis udgave blandt andet savner live-opdateringer af flyafgange.

I princippet kan du også nøjes med at bruge TripIt-hjemmesiden, men her har du dog så i sagens natur ikke offline-adgang til dine rejseplaner.

Find TripIt i Google Play og iTunes

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Mikkel H

Madeira og vinen

Du sidder på en terrasse med hele Atlanten som et blåt spejl...
Læs mere

Skriv et svar