Tre herlige rejsemål i Spanien

Alcanada-Alcudia-Mallorca-Spanien-HIdeaways
Alcanada, Alcudia på Mallorca

Andalusien er det magiske hjemsted for livlige fester, farverig flamenco og gammel folklore. Med den længste kystlinje i Spanien kan denne smukke region byde dig på solrige strande, betagende bjerglandskaber og hvidkalkede landsbyer så smukke som et postkort. De velkendte kulturrigdomme, som f.eks. mauriske paladser, kirker og museer, ligger i de historiske byer Sevilla, Córdoba og Granada. Kæmpestore, uspolerede områder med naturlig skønhed er stadig uberørte af turismen, ligesom passionen for de gamle skikke og den traditionelle spanske levevis er det.

Læs mere om rejser til Andalusien

Gran Canaria

Store kuperede klitter dominerer Gran Canarias populære sydkyst. Sandet, som ligger i hylder, danner det perfekte miljø for sikker familiesjov, og de glade strandbarer appellerer til besøgende i alle aldre. Oplev den travle hovedstad Las Palmas og byens sofistikerede indkøbsmuligheder, nyd solen på endeløse sandstrande, tillad dig selv at nyde vandsportsaktiviteter eller tag på ture på denne lille, dejlige ø i eget tempo.

MarinaSuitesGranCanaria-InfinityPool
Infinity Pool på Marina Suites Hotel på Gran Canaria

Besøg øen centrale og nordlige del, hvor du også finder de skønneste små hideaways, godt gemt væk fra den masseturisme, som Gran Canaria nok er mest kendt for.

Læs mere om rejser til Gran Canaria

Mallorca

Mallorca er en uimodståelig blanding af moderne mangfoldighed og naturlig skønhed. Populære feriesteder ved kysterne ligger i kort afstand af Palma katedralens tidløse fred og fordragelighed og den sofistikerede levevis i hovedstaden. Gå lidt mere i dybden og opdag betagende afsondrede sandbugter, traditionel tapas, bjerglandsbyer og henrivende olivenlunde. Med noget for enhver smag er Mallorca en strandferie for nogle, og et skjulested i bjergene for andre, men stadigvæk er øen en solsikker havn for alle.

Læs mere om rejser til Mallorca

Skrevet af
Mere fra Mikkel

Rundrejser i bil på Mallorca

Et af de særlige steder, man kan opleve, hvis man vælger en...
Læs mere

Skriv et svar