Thailand – et moderne eventyr

Bangkok
Thailand er et moderne eventyr - her hovedstaden Bangkok

Det moderne Thailand er et moderne eventyr. I spændet mellem den tusindeårgamle buddhist-tradition og topmoderne storbyer har Thailand markeret sig som en enestående ferieperle for danskere.

Det moderne Thailand og “Sanuk”

Thailand er af gode grunde det mest populære rejsemål i det sydøstlige Asien. Thailændere er kendte for deres gæstfrihed og imødekommende facon. I Thailand vil ingen føle sig uvelkommen. Denne gæstfrihed har stærke rødder i det thailandske livssyn: Sanuk.

Sanuk betyder, at man går tilværelsen i møde med et smil på læben og uden bekymringer. I Thailand spørger man først, om man har haft det sjovt, fordi i thailændernes øjne, er dét det vigtigste.

I Thailand er det sociale samvær og gæstfriheden vigtig
I Thailand er det sociale samvær og gæstfriheden vigtig

Thailand og traditionerne

I Thailand vil du få en uforglemmelig indsigt i Thailands eksotiske kulturverden, samtidig med, at du vil få lov til at opleve et af verdens mest traditionsrige folkefærd. Selv om det for thailænderne er vigtigt at være afslappet, er religion og traditioner et vigtigt element i thailændernes liv.

De fleste thailændere er buddhister, som i årenes løb har givet Thailand det ene fantastiske tempel efter det andet, f.eks. Wat Phra Kaew-templet i Bangkok. En dag i Wat Phra Kaew vil du ikke fortryde, og du vil nemt kunne glemme tid og sted i templets pragtfulde sale og blandt dets imponerende statuer.

Buddha-statue i Thailand
Buddhismen og religiøse traditioner spiller en stor rolle i det thailandske samfund

Kultur og shopping

Hvis du ikke synes en dag i templerne er noget for dig, kan du selvfølgelig altid hoppe på det behagelige SkyTrain og lade dig føre mod Siam-området, hvor det vrimler med indkøbscentre og specialbutikker. Er du til lidt mere utraditionel shopping, kan du i weekenden finde markedet i Chatuchak, der ligger lidt udenfor storbyen Bangkok.

Hvis du er til den eventyrlige shopping-oplevelse, kunne det være en idé at tage turen ud til Bangkoks Chinatown. Der vil du finde et hav af små boder, der sælger alt fra hjemmeremedier til det nyeste modetøj.

Find rejser til Thailand med Hideaways her.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere