Sydfrankrig er et hideaway i sig selv…

Havnen i Nice.

Jeg er jo en Frankrigs-elsker med stort F – en sand frankofil, som bare har tabt mit hjerte til dette land, kultur, sprog og livsstil ”art de vivre”. Og forelskelsen skete for mange år siden! Jeg har boet, arbejdet og studeret i Frankrig og endte som statsautoriseret t og translatør i fransk, men min rejselyst fik mig sporet ind på rejsebranchen, og voila, jeg er her stadig.

Min mand (dansk vel at bemærke) mener, at jeg er blevet ”hjernevasket” i en tidlig alder, og han har for længst opgivet at få mig til at udvide min rejsehorisont…

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har været i Frankrig, hvor mange kilometer jeg har kørt rundt i min lille bil for at opleve og Xplore det ægte Frankrig – på jagt efter den franske sjæl, det franske ”art de vivre” og selvfølgelig de hyggelige hoteller og restauranter, der ligger som perler på en snor i hele Frankrig!

De hyggelige steder, med god mad til gode priser! Den slags steder, som man ikke bare lige finder hurtigt via Internettet, men som kommer med den bedste anbefaling, ”le bouche-à-oreille” på fransk, eller som vi sir’ på dansk ”mund til mund”. Så fås det bare ikke bedre…

Derfor er det bare en sand fornøjelse at kunne håndplukke og være del af teamet for at kunne præsentere et spændende Sydfrankrigs-program for Hideaways.

Hideaways er specialist i disse hyggelige, charmerende steder – alle håndplukket og nøje udvalgt. Vi har besøgt hotellerne, og vi har alle en fælles passion for det lille ekstra i hyggelige, autentiske omgivelse – uanset om landet hedder Frankrig, Portugal, Spanien eller Italien.

Det er passionen, som driver og inspirerer os – og vi håber at du, kære læser, kan fornemme vores begejstring og at det giver dig smag for disse ”gemmesteder”. Én ting er sikker; jeg kommer snart tilbage til ”mit” land, og jeg glæder mig allerede til at hilse på vores værter og deres ”hjem” med karakter, der snor sig fra Cannes i øst, videre ind i det provencalske bagland og slutter i den oversete region, Languedoc-Roussillion.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Mette Ingstrup

Auberge de Tavel tildeles fornem pris og betegnelse “Maître-restaurateur”

Det er nu altid godt at vide, at man ikke er helt...
Læs mere

Skriv et svar