Sommerferie på Gran Canaria er ikke for varmt

Sommerferie på Gran Canaria
Sommerferie på Gran Canaria

Gran Canaria har et subtropisk havklima med meget ensartet vejr hele året. Her skinner solen langt de fleste dage, og der falder ikke meget regn. Temperaturen ligger på behagelige 20-25 grader – hele året rundt. Og vandtemperaturen når sjældent under de 20 grader.

Aldrig for varmt

Mens mange af de typiske feriedestinationer i Sydeuropa næsten kan blive for varme i sommermånederne, er der aldrig for varmt på Gran Canaria. En kølende havbrise sørger for, at temperaturen aldrig sniger sig alt for højt op. Faktisk er det netop i sommermånederne, at der kommer flest turister fra det spanske fastland til Gran Canaria, for her er temperaturerne for høje på fastlandet, men langt mere behagelige på de Kanariske Øer.

Gran-Canaria,-Spanien-Hideaways
Gran Canaria

En sommerferie på Gran Canaria er altså et godt valg for dem, der søger varmen, men uden at det skal være alt for varmt.

Hyggelige bjerglandsbyer

De fleste besøgende bor på sydkysten af Gran Canaria. Her er vejret generelt bedst med lidt højere temperaturer end på nordkysten; det er også her, man finder de bedste badestrande. Men uanset, hvor man vælger at slå sig ned, bør man tage en tur rundt på øen for at opleve naturen, de små hyggelige bjerglandsbyer og alt det andet, der er at se på Gran Canaria

Få inspiration til din ferie på Gran Canaria

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere