Sommerferie i Midtportugal

Kysten i midtportugal

Det er oplagt at holde sommerferie i det centrale Portugal, hvis man ønsker en sommerferie med lidt af det hele. Det kan lade sig gøre på grund af det meget varierende landskab i denne del af Portugal, hvor man har de gyldne sandstrande i vest og de høje og imponerende bjerge længst mod øst. Hos Hideaways er vi specialister i rejser til Portugal, og du er altid meget velkommen til at kontakte os for tips til, hvor rejsen skal går hen i sommerferien. I nedenstående oversigt kan du få en fornemmelse af, hvilke hoteller og ferieboliger du finder i Midtportugal, men du kan også læse mere om alle rejser til Portuagl.

Sol og strand, eller kultur og seværdigheder

Der er god mulighed for at besøge en af de mange sandstrande i det centrale Portugal, hvis man ønsker at dase i solen, men hvis man er mere til historiske oplevelser eller ophold i det grønne, så er der også masser af ting at se. Der findes flere ældre byer og landsbyer i det centrale Portugal, som man bør besøge, hvis man holder sommerferie i det centrale Portugal. Det er blandt andet Portugals mest populære fiskerby, Nazaré, der har fået sit navn på grund af en munk fra Nazaret, der bragte en statue af Jomfru Maria til byen i det 4. århundrede.

Derudover bør man besøge det centrale Portugals historiske juvel, Tomar, som har tilhørt tempelridderne, og den gamle romantiske middelalderby, Obidos. Sommerferien i det centrale Portugal bør også inkludere Belém, hvor Portugals præsident har sin bolig. Præsidentboligen, Palácip de Belém, er åben for offentligheden, når det lige passer ind i præsidentens kalender.

Unikke hideaways i Midtportugal

Hvis du har lyst til at opleve Midtportugal på en sommerferie, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-hoteller og ferieboliger, som vi i Hideaways personligt har håndplukket med vægten lagt på hoteller, der har autencitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideaways i Midtportugal kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Du kan her læse om alle vores hideaways i Midtportugal.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere