Sommerferie i den nordlige del af Portugal

Hideaways i Nordportugal

Skal man holde sommerferie i det nordlige Portugal, er der mange steder, man kan besøge. Der ligger rigtig mange landsbyer fra gammel tid, og Portugals ældste landsby, Ponte de Lima, ligger også i det nordlige Portugal. Byen blev grundlagt i år 1125 og har bevaret sin historiske identitet. Byen er klart et besøg værd, når man er på sommerferie i det nordlige Portugal. Man kan også tage en køretur i bil langs en af de mange vinruter, hvor der er mulighed for at besøge nogle af det nordlige Portugals mange vingårde. I det nordlige Portugal er der flere middelalderlandsbyer, og derfor kan man også køre langs en af de mange middelalderruter, som er i området.

Oplevelser i naturen

Sommerferie i det nordlige Portugal kan også byde på mange oplevelser i naturen, som er præget af floder og vandfald, bjerge og dale. Udover de mange vinmarker ses der også flere marker og plantager med mandel-, figen-, oliven- og citrustræer. Ønsker man en oplevelse helt ud over det sædvanlige, kan man besøge Côa-dalen, hvor man kan se verdens største udendørs stenalderfund i form af graveringer af mennesker og dyr i klipperne. Det er en arkæologisk park, og de tusindvis af graveringer i klipperne, som man ser her, stammer helt tilbage fra år 25.000 før Kristus.

Unikke hideaways i Nordportugal

I Hideaways har vi personligt håndplukket unikke hideaways-hoteller og ferieboliger til en sommerferie i Nordportugal. Du kan her se alle vores hideaways i Nordportugal.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere