Sommerfeie i Andalusien, kultur eller strand

Sommerferie i Andalusien

Solkysten er helt klart den største attraktion for rejsende, der tager på sommerferie i Andalusien. Strandene er jo fantastiske og vandet er mildt og svalende.

Her er masser af aktiviteter for både børn, unge og voksne, så man behøver ikke kede sig i Marbella, Málaga eller Torremolinos.

Overalt er der etableret god service med barer, toiletter, brusere, sportsaktiviteter, caféer og alt hvad hjertet ellers kan begære, når man er på sommerferie i Andalusien.

Mere end fremragende strande

Men Andalusien er meget mere end blot strande. I bjergene er der masser af skønne og velafmærkede vandreruter, som man kan nyde på egen hånd. Det er også muligt at få en guide med i bjergene, som så kan indtages på gåben, på mountainbike, i jeep eller måske på hesteryg. Mange steder i bjergene ligger små landsbyer, hvor man kan købe en forfriskning og nyde den helt lokale stemning.

I de store andalusiske indenlandsbyer som Sevilla, Córdoba, Huelva, Granada, Jaén og Almería kan der godt blive rigtig varmt om sommeren. Til gengæld er der mulighed for at opleve den oprindelige andalusiske kultur med både flamenco og tyrefægtning.

Andalusien rummer både høje bjerge og store sletter, og du må ikke snyde dig selv for at smage de fantastiske lokale tapas, uanset hvor du kommer frem på din sommerferie i Andalusien.

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere