Samonas Traditional Villas – unikke ferielejligheder på Kreta

Samonas Traditional Village
Samonas Traditional Village

Hideaways kan byde velkommen til en oase på Kreta, der ikke kan sammenlignes med andre steder – vi har nemlig været så heldige at trænge igennem nåleøjet til denne perle.

Besøget på ferielejlighederne Samonas vil jeg altid huske, som var det i går. Ingen tvivl om det. Et indtryk der varer ved, og faktisk husker jeg så mange detaljer, at det vil blive en meget lang beskrivelse, hvis de alle skal omtales. Samonas er enestående, og den ære tilfalder én person; Constaninos! Faktisk har denne ildsjæl fået så meget positiv omtale af sine logerende, at der konstant meldes ”fuldt hus” i disse skønne ferieboliger på Kreta.

Terrasse på Samanos Traditional Village, Kreta
Terrasse på Samanos Traditional Village, Kreta

Læs mere om ferielejlighederne Samonas Traditional Village her

Rejser til Kreta

Hos Hideaways er vi specialister i rejser til Kreta i Grækenland hvor du bor på håndplukkede hoteller og i ferieboliger. Klik på nedenstående link for at se alle rejser til Kreta, eller få mere inspiration til din feie her på bloggen om rejser. Læs f.eks om om Irakilon på Kreta eller om seværdigheder på Kreta.

I søgemaskinen kan du se priser på pakkerejser til Kreta hvor der indgår flyrejse, ophold på hotel eller i ferielejlighed samt billeje, eller du kan vælge kun at bestille ophold på et af vores hideaways. Finder du ikke en rejse som opfylder dine behov så kontakt os for et skræddersyet tilbud på en rejse til Kreta 100% efter dine ønsker.

Se alle rejser til Kreta med Hideaways

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere