Rejser i 2018 med Hideaways

Grand Hotel Convento på Amalfikysten
Grand Hotel Convento på Amalfikysten

Se det store udvalg af rejser i 2018 til udvalgte hoteller og ferieboliger.

Hos Hideawyas er vi stolte over igen til sæsonen 2018 at tilbyde rejser til unikke hoteller og ferieboliger på rejsemål i Sydeuropa. Du kan rejse fra København, Aalborg, Aarhus, Billund og Hamborg til alle destinationer i programmet. Vil du selv arrangere transporten og f.eks flyve med Ryanair eller på kør-selv ferie så kan du som altid “nøjes” med at bestille opholdet hos Hideaways.

Se alle rejser og priser med Hideaways

Bestil i god tid og spar penge!

Vil du have glæde af de billigste priser så skal du bestille din ferie med afrejse i 2018 i god tid. Hos Hideaways søger vi altid efter aktuelle priser på fly og billeje og som de fleste har “opdaget” bliver de billigste flybilletter og lejebiler solgt først. Dette gælder specielt når du rejser med lavprisflyselskaber som Vueling, Ryanair og Norwegian. Vi forhandler også altid gode bestil-tidlig-rabatter på vores hoteller og ferieboliger. Normalt gælder disse rabatter ved bestilling 3 til 6 måneder inden afrejse. Du finder også bestil-tidlig-rabatter i sommerferien. Alle rabatter er fratrukket priser i prislisten.

Bestil et skræddersyet tilbud

Du kan online bestille pakkerejser i søgemaskinen, men finder du ikke en rejse som opfylder dine behov, så laver vi gerne et skræddersyet tilbud 100% efter dine ønsker.

Bestil et skræddersyet tilbud

Udvalgte rejsemål i 2018

Her er et udvalg af de rejsemål kan du rejse til med Hideaways. Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg med på Facebook og Google+ hvis du vil have besked, når vi annoncerer nye hoteller og ferieboliger til sæsonen 2018 og 2019.

Italien

Castoglione-Sicilien-Italien-Hideaways
Oplev bl.a. Sicilien med Hideaways – her Castoglione.

Italien er det land, hvor Hideaways har flest gæster. Mange vælger en kør-selv ferie til Toscana eller Umbrien, men du kan nalurligvis flyve til alle destinationer i Italien.

Læs mere om alle rejser til Italien

Spanien

Antequera-Andalusien-Spanien-Hideaways
Oplev Antequera på en rejse til Andalusien i Spanien

Igen i år kan du nyde en ferie på bla. Mallorca, Gran Canaria eller i Andalusien med Hideaways. På alle destinationer i Spanien udvider vi programmet med flere nye hoteller og ferieboliger og i Andalusien glæder vi os til at præsentere flere nye bilrundrejser. Læs også om langtidsrejser som primært er med afrejse i vinter, forår- og efterårsmånederne.

  • Andalusien
  • Gran Canaria
  • Mallorca
  • Costa Blanca
  • Barcelona
  • Menorca

Se alle rejser til Spanien

Portugal

Bessa-floden-Nordportugal-Hideaways
Smuk natur finder man overalt i Portugal, her fra den nordlige del af landet

Madeira, Algarve, Azorerne, Alentejo, Lissabonkysten, det centrale Portugal og ikke mindst Nordportugal er alle at finde i programmet. Portugal er nok det land i det gamle “Vesteuropa”, hvor du får mest ferie for pengene. Se de mange charmerende hoteller og ferieboliger i Portugal ved at klikke på nedenstående link.

  • Madeira
  • Algarve
  • Azorerne
  • Alentejo
  • Lissabonkysten
  • Nordportugal
  • Midtportugal

Se alle rejser til Portugal med Hideaways

Grækenland

Blaeksprutter-haenger-til-toerre-Krata-Graekenland-Hideaways
Sol, strand og fisk (og blæksprutter), nyd livet på Kreta i Grækenland på din ferie

I  tilbyder vi i skrivende stund 5 rejsemål i Grækenland, Kreta, Rhodos, Mykonos, Santorini og Korfu. Allerede nu tør vi dog godt love, at der i 2018 vil komme flere rejsemål i Grækenland i programmet, så hold øje her på hjemmesiden.

Læs mere om rejser til Grækenland

Kroatien

Bugt-naer-Mljet-Kroatien-Hideaways
Bugt nær Mljet i Kroatien

Har du endnu ikke besøgt Kroatien så har du en oplevelse til gode, og landet er helt klart på min top 3 liste over rejsemål i Europa. Nye den smukke natur, den spændende historie, den gode mad og vin, og ikke mindst den venlige og imødekommende befolkning.

Rejs til Kroatien med Hideaways

Årets nyhed: Sydfrankrig

Vi har længe ardejdet på et godt program af hoteller i Frankrig og glæder os til at præsenter dig for 15 unikke hideaways i Provence i det sydlige Frankrig. Hold øje med hjemmesiden eller tilmeld dig nyhedsbrevet, så får du besked så snart alle rejser til Frankrig er online.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere