Rejs til Sicilien og oplev luksus med tæerne i det turkisblå vand: Villa Sant Andrea

Nyd et glas god rødvin på din balkon med havudsigt. Her på Belmond Villa Sant Andrea kender mulighederne for at nyde dit rejseliv på Sicilien ingen grænser. Foto: Hideaways
Nyd et glas god rødvin på din balkon med havudsigt. Her på Belmond Villa Sant Andrea kender mulighederne for at nyde dit rejseliv på Sicilien ingen grænser. Foto: Hideaways

Belmond Villa Sant Andrea er noget af et Hideaway. Her kombineres luksus med personlighed og karakter på et niveau, man sjældent oplever mage til. Beliggenheden yderst på klippepynten kunne man i sig selv skrive en hel historie om. For den bringer dig tættere på Siciliens klare, turkisblå havvand end du kunne have drømt om hjemmefra, og udsigten over hav og klippekyster vil få dig til at knibe dig selv i armen. Her kan man nemlig godt få den fornemmelse, at det er for godt til at være sandt.

Men virkelighed er det skam, og vi er meget stolte af at kunne præsentere dette fremragende Hideaway, der lægger op til afkobling og selvforkælelse på fuld skrue.

Belmond Villa Sant Andrea ligger ved den berømte, smukke bjergby Taormina. Eller rettere: I Taormina – nærmere bestemt den del af byen, der hedder Taormina Mare, det vil sige “Taormina ved havet”. Du kan tage en svævebane fra hovedbyen Taormina ned til stranden og hotellet frem for at tage bilen. Det giver dig en unik lejlighed til at nyde de spektakulære panoramaudsigter fra starten.

Der er meget, du kan få din ferie på Villa Sant Andrea til at gå med, ud over at falde i svime over udsigten. Prøv for eksempel nogle af de utallige luksuriøse behandlinger, hotellets spa- og wellness-center tilbyder, spis middag under stjernerne på terrassen og tag en svømmetur i det fristende havvand. Skulle du trænge til afveksling fra havets bølger, så ville vi være meget overraskede, hvis du kan holde dig fra den fabelagtige uendeligheds-pool.

Selvfølgelig skal du også udforske både Taormina og Etna på din ferie på Belmond Villa Sant Andrea på Sicilien. Majestætiske Etna ligger kun 27 kilometer væk.

Læs Maries personlige beskrivelse af Belmond Villa Sant Andrea her

Denne udsigt over havet og klipperne fra Belmond Villa Sant Andrea kan du godt blive afhængig af på din rejse. Foto: Hideaways

Foto: Hvis det her ikke er nydelse, hvad er så? En kølig drink ved den stilfulde infinity-pool, der på smukkeste vis næsten går i et med omgivelserne. Udsigten over havet og klipperne kan man ikke få nok af.

Rejs til luksus på Sicilien: Loungen på Villa Sant Andrea er stilfuldt og fornemt indrettet, og havudsigten er fantastisk. Foto: Hideaways

Foto: … og vi fortsætter med den der udsigt. Man skulle næsten tro, det var to store malerier af havet og skyerne, og ikke to vinduer, man kunne se. Villa Sant Andreas lounge er fornemt og stilfuldt indrettet. Her er man ikke i tvivl om, at man vil blive behandlet godt under sin ferie.

En superior junior-suite på Belmond Villa Sant Andrea ved Taormina på Sicilien. Her står din ferie i livsnydelsens tegn. Foto: Hideaways

Foto: Nu forestiller vi os, at det er lige før, du ikke gider at høre mere om den guddommelige udsigt her på dette ferieparadis ved Taormina. Og der er ingen tvivl om, at du vil føle dig forkælet alene på grund af denne superior junior-suites romantiske og nærmest royale indretning. Dog tror vi også, at du vil få et stort smil på hver morgen, når du træder ud på din balkon og kan kigge direkte ned i havet. Det bliver en ferie, du sent glemmer.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere