Prøv noget nyt, hold sommerferie på Lissabonkysten

Hotel Albatroz på Lissabonkysten
Hotel Albatroz på Lissabonkysten

Det er naturligt, at en sommerferie ved Lissabonkysten ofte vil være en sommerferie på en af de gyldne sandstrande, hvor man kan nyde solens varme stråler og Atlanterhavets kølige bølger.

Disse bølger i havet kan også opleves på en anden måde, nemlig 20 minutters gang vest for byen Cascais, hvor Boca do Infermo ligger. Boca do Infermo betyder helvedes mund, og det er et naturfænomen, hvor Atlanterhavets bølger slår mod klipperne med en særlig stor kraft. Hvis man gerne vil holde sommerferie ved Lissabonkysten uden at ligge og sole sig på stranden hele tiden, så er der i denne del af Portugal rigtig god mulighed for at dyrke forskellige former for sport.

Aktiv ferie på Lissabonkysten

Ved byerne Estoril og Carcavelos er der rig mulighed for at prøve forskellige former for vandsport, herunder blandt andet surfing, som området på grund af havets bølger er særligt velegnet til. En anden mulig sport man kan hygge sig med på sin sommerferie ved Lissabonkysten er golf.

Der ligger ved Lissabonkysten mange forskellige golfbaner, hvor man også kan købe et golfpas, som giver adgang til, at man kan prøve flere forskellige baner. Det er et af de bedste områder i Portugal til at spille golf blandt andet på grund af den smukke natur ved Lissabonkysten.

Læs også om de mange perler på Lissabonkysten

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere