Portugals første chokolade-hotel

Jeg har netop været 6 dage i Portugal for at finde nye gemmesteder til Hideaways og du kan godt begynde at glæde dig!

I løbet af de kommende uger vil jeg løbende præsentere nye hoteller og ferieboliger i Algarve, Alentejo, Lissabon og den centrale del af Portugal og en af nyhederne bliver netop Portugals første chokolade-hotel. Ok, jeg vil indrømme at det er et specielt hotel, men døm selv….

Fábrica do Chocolate Hotel

“Fábrica do Chocolate Hotel, Restaurante e Museu” er et nyt paradis for chokolade-elskere. Et uhyre innovativt projekt, der inkluderer såvel hotel som restaurant og museum. Stedet åbnede i juni 2014 i byen Viana do Castelos historiske centrum. Alt på stedet har chokolade og kakao som helt centrale omdrejningspunkter.

Fábrica do Chocolate Hotel

Hotellet er firstjernet og har 13 almindelige værelser samt 5 suiter/familieværelser. Alle har det tilfælles, at de hver især har sit eget chokolade-tema. Det være sig typer af chokolade, kakaoens geografiske oprindelse, kendte chokolade-brands og mange andre.

Fábrica do Chocolate hotel slogan
Selv morgenmaden og restaurantens menukort indeholder elementer af chokolade, selvom der i sagens natur bydes på meget andet. Stedet har sågar en Wellness-afdeling, der udfører – ja, rigtigt gættet – forskellige behandlinger i chokolade; herunder ”choko-terapi” og ”choko-massage”.

Få information om nye hoteller

Vil du have information når Fábrica do Chocolate Hotel og andre nyheder er klar til slag her på Hideaways så tilmelde dig nyhedsbrevet eller følg med på de socialie medier. Du kan jo også straks kigge mere på de mange gemmesteder du allerede nu kan besøge i din ferie.

Se alle hoteller i Portugal

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere