Portugal – er det verdens bedste rejsemål?

Fyrtårn ved den fantastiske portugisiske kyst

Om Portugal er verdens bedste rejsemål kan diskuteres fra nu af og i al evighed, men i hvert kører landet en storstilet kampagne, der skal stille skarpt på alt det, landet har at tilbyde feriegæster.

Hos Hideaways har vi mange rejsemål i Portugal, og det er bestemt ikke nogen tilfældighed. Portugal er et dejligt ferieland – og et land mange danskere først for alvor er begyndt at opdage i de senere år.

Den nye kampagne Portugal – o melhor destino er et ambitiøst forsøg på at fremvise de mange aspekter og den alsidighed, Portugal besidder som rejseland.

Tusindvis af billeder taget af almindelige portugisere

Portugal – o melhor destino, som betyder Portugal – det bedste rejsemål, er en form for borger-foto-journalistik, hvor alle og enhver kan indsende deres billeder taget overalt i Portugal.

Det er således den almindelige portugisers indtryk af landet, der gives videre. Det betyder, at der også kommer steder frem, som måske endnu ikke er så kendte, men som har en stor skønhed.

Samtlige regioner i Portugal er rigeligt dækket ind af de indtil videre 77053 billeder, som portugiserne har lagt ud på projektet. Det er muligt at stemme på billederne, og naturligvis er det i tidens ånd muligt at dele dem på de sociale medier.

Læs også: Ferie i Portugal, det bedste i hele verden

Dokumentarfilm om projektet

Den portugisiske filmskaber Diogo Morgado har lavet en dokumentarfilm, der fungerer som supplement til de brugerskabte indtryk i fotoprojektet Portugal – o melhor destino.

Diogo Morgados film, som findes på youtube, er blevet til efter en rejse på mere end 3000 kilometer rundt i Portugal. De mange interviews i filmen viser portugisere rundt om i landet, der stolt beretter om deres hjemstavn.

Og portugiserne kan med rette være stolte af Portugal. Det er et dejligt land. Vil du ved selvsyn opleve Portugal, så gå ind og se, hvad vi kan tilbyde.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Lennart Kiil

Faro er Algarves samlingspunkt om vinteren

Nogle sammenligner Faro med den franske Riviera. Om det er en rimelig...
Læs mere

Skriv et svar