Portugal bedst i Europa – vinder stort ved World Travel Awards

World Travel Awards
Portugal tog en stribe priser ved World Travel Awards.

Portugal var den helt store vinder ved den europæiske udgave af World Travel Awards 2017, som netop er blevet afholdt i Sankt Petersborg. Således sejrede Portugal i næsten en tredjedel af kategorierne – heriblandt i den mest prestigefyldte kategori som ‘Europas førende rejsemål’.

Anerkendelse af Portugals kvaliteter

Den årlige uddeling af World Travel Awards kaldes for “rejsebranchens svar på Oscar-uddelingen”, og for Portugal vidner den flotte præmiehøst om den stigende anerkendelse landet har fået de senere år som et rejsemål af høj kvalitet.

Det er første gang, at Portugal vinder kategorien ‘Europas førende rejsemål’. Tidligere er prisen gået til lande som Grækenland, Italien, Spanien og Frankrig. Ved kåringen var der især roser til Portugals variation i landskaber og befolkningens imødekommenhed. I alt vandt Portugal 33 priser, hvilket er hele 13 mere end i 2016. Der var blandt andet priser som Europas førende krydstogthavn (Lissabon), ø-destination (Madeira), strand-destination (Algarve) og turistbureau.

Ponta Delgada Madeira
Lyst til en ø-ferie? Så skal du ifølge World Travel Awards tage til Madeira.
Sporvogn Santa Maria katedral Lissabon
Sporvogn 28 ruller forbi Santa Maria katedralen i Lissabon.

World Travel Awards som er blevet uddelt siden 1993, fordeles på baggrund af stemmer fra tusindvis af aktører i rejsebranchen. Vinderne fra den europæiske udgave går videre til 2017 World Travel Awards Grand Final, hvor de skal op imod vindere fra resten af verden. Denne prisuddeling løber af stablen i Vietnam til december.

Se den fulde liste over vindere og nominerede på: www.worldtravelawards.com

Bjerglandsby centrale Portugal
Traditionel bjerglandsby i det centrale Portugal.

Oplev det ægte Portugal

Portugal modtager årligt over 21 millioner turister og kan derfor næppe længere betegnes som et helt “overset rejsemål”. Men alligevel er der selv på de mest populære destinationer som Algarve, Lissabon og Madeira, rig mulighed for at opleve det ægte Portugal. Dertil kommer resten af landet, hvoraf store dele er helt uberørt af masseturisme, men alligevel meget rige på oplevelser.

Det kunne for eksempel være Trás-os-Monte i Nordportugal, hvor du kan bruge ferien på at udforske vild natur og små, charmerende middelalderbyer med spændende traditioner.

Rejser til Portugal med unikke hoteller

Hideaways har mange års erfaring med at finde de mest charmerende hoteller og ferieboliger i Portugal. Håndplukkede gemmesteder hvor du er sikker på at få en uforglemmelig ferie, uanset om du skal på badeferie, storbyferie eller en rundrejse.

Læs om rejser Portugal

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Mikkel H

Sorrento – skønhed der inspirerer

Sorrento og den nærliggende, skønne Amalfikyst er med god grund et af de...
Læs mere

Skriv et svar