Oplev Madeiras største sommerfestival

Udsigt over Funchal

Hvis du er på ferie på ét eller flere af vores hideaways på Madeira i næste måned, vil du ikke blot have mulighed for at opleve øens behagelige sommertemperaturer og enestående natur, men også øens største sommerfestival, der indleder sommersæsonen på Madeira, og byder på en lang række kulturelle arrangementer og underholdnings-begivenheder.

Den atlantiske festival

Sommerfestivalen, der bærer navnet Den atlantiske festival, er en begivenhed arrangeret af det regionale sekretariat for kultur, turisme og transport på Madeira, der med denne årlige begivenhed stræber efter at kombinere underholdning og kultur for øens egne beboere og dens mange sommer-gæster.

Festivalen indleder desuden sommersæsonen på Madeira og omfatter en lang række af kulturelle initiativer, der strækker sig over det meste af juni måned (nærmere bestemt fra d. 7 til d. 29 juni), herunder Madeira Musik Festival, Den Regionale Kunst-uge  og ikke mindst de berømte madeiranske fyrværkeri-shows i Funchals bugt.

Fyrværkeri

De aftenlige fyrværkerishows kombinerer fyrværkeri og musik, og udgør en del af en international konkurrence om bedste fyrværkerishow akkompagneret af musik med deltagelse af fyrværkeri-mestre fra hele verden. Begivenheden vil finde sted på molen ved Pontinha (ved havnen i hovedbyen Funchal) kl. 22.30 på alle fire lørdage i måneden, dvs. d. 8, d. 15, d. 22 og d. 29 juni.

Du kan her se video fra fyrværkeriet under festivalen i 2010.

Madeira Musik Festival

Madeira Musik Festival finder sted i løbet af første halvdel af juni, og programmet består af diverse stilarter og repertoirer, der har til hensigt  at appellere til alle typer af publikum med medvirken af både portugisiske og internationale kunstnere.

Den regionale kunst-uge

Den regionale kunst-uge tilbyder en række begivenheder, der finder sted på de centrale pladser i Avenida Arriaga og i rådhusets haver, og vil blandt andet byde på arrangementerne Regionale kunstneriske møder,  Regional udstilling af kunstnerisk udtryk  og projektet MÚSICAebs.

Festival til ære for Madeiras helgener

I juni kan du også blive vidne til nogle af øens årlige festivaler til ære for de populære madeiranske helgener.

Hvis du ønsker nærmere detaljer om nogle af de her nævnte sommer-begivenheder på Madeira, anbefales det, at du retter henvendelse til Madeiras turistkontor.

Du kan her se alle vores hideaways på Madeira.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie

De bedste luksus-restauranter i Lissabon

Udbuddet af restauranter i Lissabon er gigantisk. Forklaringen på dette er primært...
Læs mere

Skriv et svar