Om denne blog

Bag denne blog står rejsebureauet Hideaways, der er specialist i rejser til håndplukkede hoteller og ferieboliger, som alle udstråler en charme, sjæl og karakter, der giver enhver besøgende lyst til at rejse tilbage. Til daglig rejser vi rundt og finder nye, eksklusive hoteller, så du kan tage på luksusferie til konkurrencedygtige priser på attraktive destinationer, som alle har ét tilfælles. De SKAL opleves.

Med bloggen ønsker vi at skabe et forum, hvor du kan få tips og råd om vores hideaways, se de seneste rejsenyheder fra vores rejsemål, blive underrettet om specielle rejsetilbud og læse spændende artikler om rejsemålenes gastronomi, kunst og kultur, natur, historie – og meget mere. Vi deler velvilligt af vores egne erfaringer, ligesom vi ofte har indlæg fra eksperter og skribenter, som bor eller elsker et af vores rejsemål.

Det er også vores ønske, at bloggen bidrager til at gøre vores egen rejse-verden endnu mere åben og synlig for vores gæster og at vi på denne måde kan udveksle endnu flere rejse-erfaringer og rejsetips med de mange besøgende på vores hjemmeside.

Velkommen til Hideaways´ blog!

Læs mere om rejser med Hideaways her.