Nyd din næste ferie i Portugals fantastiske ørige, Azorerne.

Hos Hideaways er vi stolte af endelig at kunne tilbyde rejser til Europas måske mest uspolerede ferieøer, Azorerne, som rejsemål. Som vi skrev om tidligere her på bloggen har Marie været på jagt efter hideaways på Azorerne, og nu er vi endelig klar til at byde dig velkommen til det som mange mener er Europas smukkeste rejsemål!

Se alle rejser til Azorerne med Hideaways>>

Efter et besøg på Azorerne i 1924 skrev den portugisiske forfatter Raul Brandão i sin bog ”As Ilhas Desconhesidas” (De ukendte øer): ”Ikke formår jeg at male med ord de mest pittoreske steder på øerne, de ligger og venter på læsernes ønske om at se dem med egne øjne”. Og så sandt som det er skrevet: øerne skal opleves med egne øjne!

Få en lille forsmag på hvad der venter dig i denne video fra turistkontoret:

Med sin eksotiske og særprægede natur taler Azorerne til alles hjerter. Hvad enten du er til en aktiv ferie eller ønsker at sætte tempoet helt ned fra hverdagens stress, vil Azorerne være noget for dig. Og hvis du er til begge dele, så har vi også sørget for det. Prøv et spændende ø-hop hvor du har mulighed for at kombinere øerne lige efter dine ønsker.

Hortencia på Azorerne

Foto: Hortencia, du møder de smukke farver overalt på Azorerne

Et lille udpluk af hvad du kan foretage dig på øerne er: vandre, klatre, windsurfe, dykke, udforske øens mangfoldige flora og fauna, bade i de naturlige pools og varme kilder, gå på museumsbesøg, svømme med delfiner og se hvaler.

Azorerne består af 9 paradisøer, hvor af du kan vælge blandt 4 udvalgte:

Pico

Pico, også kendt som ”den grå ø”, er en utrolig spændende ø, med både grønne marker, lavaformationer og Portugals højeste vulkan, Ponta do Pico, med en ubeskrivelig udsigt over naboøerne. Øen er en gammel hvalfanger-ø, hvor du stadig har mulighed for at se de store dyr svømme rundt i havoverfladen.

Delfiner på Azorerne

Foto: Havet omkring Pico er det bedste hvis du vil opleve hvaler og delfiner. Foto kilde: Fordivers

São Miguel

São Miguel, også kendt som ”den grønne ø”, består af store grønne områder, utallige hortensiaer, vulkankratere med søer og varme kilder. Besøg Furnas og smag den traditionelle ret ”Cozido”, der tilberedes i jordens varme indre.

Vandreferie på Azorerne São Miguel

Foto: Azoerne er oplagt til vandreferie, her fra Sete Cidades på São Miguel

Terceira

Terceira, også kendt som ”den lilla ø”, har de bedste strande på Azorerne. Hvis du er til en aktiv ferie, vil du elske denne ø. Du kan windsurfe, snorkle, dykke, sejle i kajak og meget mere, og husk at holde udkig efter hvaler, som ofte dukker op i vandoverfladen ved Praia da Vitória.

Terceira på Azorerne

Foto kilde: Ruben Tavares

Faial

Faial, også kendt som ”den blå ø”, er kendt for hovedbyen Horta og dens meget kendte og aktive havn. Øen har en skøn natur, med naturlige pools, lavaformationer, botaniske haver, strande med sort sand og meget mere.

Horta på Faial Azorerne

Foto: Havnen i Horta på Faial med den berømte “Peters Bar”…

Besøg en eller flere øer på din ferie

Alle øer har ligeledes en fantastisk natur, ubeskrivelig flora og fauna, en hjertevarmende lokalbefolkning og lækre specialiteter lavet af øernes egne råvarer. Ligesom på vores andre rejsemål kan du også opleve Azoerne på en rundrejse og besøge flere øer.

Ligesom på alle vores andre destinationer har vi håndplukket de bedste hoteller, der alle lever op til vores standarter. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at du vil få en uforglemmelig ferie på Azorerne.

Tag en pause fra hverdagens stress på Azorerne.

God ferie!

Amalie

Skrevet af
Mere fra Amalie

En rejse rundt i Portugal i H.C. Andersens fodspor

I sommeren 1866 besøgte H.C. Andersen Portugal. Via Portugals konsul i Danmark...
Læs mere

Skriv et svar