Nu kan du flyve fra Hamborg lufthavn med Hideaways

Flyv med Hideaways Rejser fra Hamborg lufthavn

Nu kan du endelig flyve på ferie med Hideaways fra Hamborg lufthavn, og jeg ser frem til at give specielt vores jyske gæster endnu flere muligheder og direkte flyforbindelser, ja…og ikke mindst lavere priser.

Jeg er selv opvokset på vestkysten og har ofte rejst fra Hamborg lufthavn. OK, køreturen er et par timer længere end til Billund, men sålænge jeg slipper for en mellemlanding tager jeg gerne den tur, særligt hvis jeg også sparrer penge på flybilletten.

Rejsemål fra Hamborg

Vi starter ud med at tilbyde fly fra Hamborg til nedenstående rejsemål i Italien og Portugal. I de kommende uger ligger vi endnu flere spændende rejsemål op fra Hamborg, så kik endelig forbi igen, hvis du ikke lige finder dit favorit-rejsemål på listen. Husk du kan altid se aktuelle informationer om, hvor du kan flyve til og fra Hamborg i søgemaskinen. Vi opdaterer priser på alle flyrejserne dagligt, så du altid er sikker på at få den bedste pris.

  • Rejs til Lissabon, Algarve, Porto, Azorerne og Madeira fra Hamborg. Afrejse dagligt med bl.a. TAP Air Portugal
  • Rejs til Toscana, Umbrien og Amalfikysten fra Hamborg, afrejse dagligt med flere forskellige flyselskaber.
  • Rejs til Sicilien fra Hamborg lufthavn, afrejse flere gange om ugen med direkte fly.

 

Kort oversigt Hamborg lufthavn

Foto: Kort over Hamborg lufthavn med terminaler 1 og 2.

Parkering i Hamborg lufthavn

Der findes både kort og langtidsparkering i Hamborg lufthavn. Via nedenstående links kan du læse mere om priser og få mere information. Jeg har på forskellige rejseblogs også læst om et par tips til ”næsten” gratis parkering.

Få lavet service på bilen, mens du holder ferie
Bestil service til din bil på et tysk værksted i nærheden af Hamborg lufthavn. Normalt er det billigere end i Danmark at få udført service, og de penge kan du jo bruge på taxa fra værkstedet til lufthavnen. Under alle omstændigheder sparre du udgiften til parkering, da bilen overnatter på værkstedet mens du holder ferie!

Bestil parkering inkl. shuttle transport
Skal du rejse i længere tid kan det helt sikkert betale sig at bestille parkering i et P-hus inkl. transfer lidt væk fra lufthavnen. Jeg mener, at det koster ca. kr. 500,- for 3 ugers parkering, vel og mærke inkl. transport tur/retur til lufthavnen
Prøv f.eks at undersøge prisen på et af følgende links:

Har du selv nogle gode tips om parkering i Hamborg lufthavn andre kan få glæde af, så skriv endelig en kommentar nederst i indlægget!

Afgangsterminal i Hamborg lufthavn

Foto: Hamborg lufthavn er lys, og her er god plads. Her ser du check-in område i afgangsterminalen.

Fly fra Billund og Aalborg lufthavn

Det er desværre bare et faktum at der fra Billund, Aalborg og andre jyske lufthave ikke er så stort et udvalg af direkte flyruter til rejsemål i Sydeuropa, og dem der findes, som f.eks. med Norwegian eller SAS, ja…her er priserne ofte i den høje ende af skalaen. Så er der jo Ryanair, som tilbyder en del ruter ud af Billund lufthavn, men da Ryanair ikke samarbejder med rejsebureauer, er det ikke muligt at tilbyde disse flyvninger. Vi er mange i rejsebranchen der håber, at Ryanair snart starter med at samarbejde med rejsebureauer og den dag det sker, vil vi naturligvis hos Hideaways tilbyde disse flyvninger. Så hold øje med vores nyhedsbrev eller på de sociale medier, hvis du vil have besked om nye flyruter herunder også nye rejsemål fra Hamborg lufthavn.

Flyselskaber i Hamborg lufthavn

Hamborg lufthavn tilbyder et stort rutenet med mange forskellige flyselskaber. Blandt de største er Lufthansa, Germanwings, Air Berlin og EasyJet. Man finder også et stort antal tyske charterfly og almindelige ruteselskaber fra andre lande som f.eks SAS, KLM, BA, Air France mf. Norwegian som jo flyver fra bla. Billund og Aalborg lufthavn har i vinteren 2014 åbnet ruter til flere tyske lufthavn herunder Hamborg, hvilket betyder at du kan flyve med Norwegian fra Hamborg til rejsemål i Sydeuropa som f.eks Spanien og Italien.

Læs mere om flyselskaber vi benytter hos Hideaways

Flyv med Norwegian fra Hamborg lufthavn

Foto: Norwegian ligger an til landing i Hamborg lufthavn

Eksterne kilder om Hamborg

Foruden Google som jo altid er et godt sted at starten, kan jeg anbefale nedenstående kilder.

De viste fotos i dette indlæg har jeg fundet på nedenstående sider:

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie

Hvad kan du opleve på din første ferie i Toscana?

Toscana…Der er skrevet utallige bøger og rejseguider om denne berømte region i...
Læs mere

Skriv et svar