Nu kan du bestille rejser til næste sommer med SAS

SAS sommer rejser 2016
SAS sommer rejser 2016

Som det er kutyme åbner de traditionelle flyselskaber som SAS for salget af rejser 11 måneder ud i fremtiden, og det betyder, at du nu kan bestille flybilletter med SAS frem til og med juli måned næste år. Du finder naturligvis alle flyafgange i søgemaskinen hos Hideaways med aktuelle priser. Det skal dog også nævnes, at det ikke er alle ruter, som SAS har lagt online til salg endnu, de sommerruter som SAS flyver til i en begrænset periode, bliver først offentliggjort senere på året. Blandt de destinationer du kan bestille allerede nu til sommeren 2016 er bla. Rom og Milano i Italien, Barcelona, Malaga og Madrid i Spanien samt Nice i Frankrig.

Søg priser på rejser med Hideaways og flyv med SAS til sommer 2016

Sommer rejsemål med SAS

SAS har i år haft stor succes med at flyve til sommer rejsemål i en kort periode fra midt juni til midt august. Bla. har du kunne rejse med SAS til rejsemål som Napoli og Palermo i Italien, Mallorca i Spanien og Chania på Kreta. SAS har allerede annonceret, at de til 2016 vil tilbyde endnu flere af disse sommerruter, og så snart de bliver offentliggjort, vil du naturligvis kunne bestille dem online hos Hideaways.

Flyv med SAS og Hideaways til Sicilien

Foto: Flyv med SAS og Hideaways til Sicilien i 2016. Her foto fra en af de mange små strande ved Taomina

Bestil tidligt og få de billigste priser

Alle skriver bestil din rejse tidligt og få rabat, og det er lige før man bliver immun for dette budskab. Men det forholder sig faktisk sådan, at bestiller du din rejse i god tid, så vil du være blandt dem som betaler den laveste pris for flybilletten, da de billigste billetter sættes til salg først.

Jeg har skrevet et indlæg om netop dette emne: Hvornår er det billigst at bestille sin rejse

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Lars Henriksen

Mad og drikke når du holder ferie på Azorerne

En stor del af en rejse til Azorerne er den gode mad...
Læs mere

Skriv et svar