Nu åbner Norwegian for salget af rejser til næste sommer

Norwegian

Hos Hideaways har vi mange gæster, som venter på at bla. Norwegian åbner op for salget af flybilletter til næste sommer, og nu er ventetiden snart forbi. På tirsdag kan du bestille flybilletter til alle rejsemål, som Norwegian flyver til fra lufthavne i Danmark. Helt nøjagtig er det afrejser i perioden fra juni til og med august, som Norwegian åbner for, og du kan naturligvis finde alle afgange i søgemaskinen her hos Hideaways Rejser.

Det er ikke kun Norwegian, der har åbnet for salg af flybilletter til næste sommer. F.eks har du i flere uger kunne bestille rejser med SAS, Lufthansa, Tap Air Portugal og andre flyselskaber. Blandt lavprisselskaberne er det kun Vueling, der har åbnet for salget til juli næste år, men mon ikke at lavprisflyselskaber som Ryanair og easyJet snart følger efter.

Læs også: Bestil flyrejser med SAS til næste sommer

Det er billigst at bestille sin rejse tidligt

Som jeg har skrevet om mange gange før, så er det absolut billigst at bestille sin rejse tidligt, ikke kun fordi de første flybilletter som sælges, er den billigste klasse hos et lavprisselskab som Norwegian, men også fordi du på de fleste hoteller opnår gode bestil tidligt rabatter.

Læs også: Sådan finder du de billigste rejser

Nye rejsemål fra Norwegian

Mallorca

Foto: Mallorca er et af mange rejsemål du kan rejse til med Norwegian næste sommer.

Det bliver spænderne at følge med i, om Norwegian i næste uge løfter sløret for nogle nye rejsemål, eller om de sædvanen tro, først lancere nyheder i løbet af efteråret. Hvad vi dog allerede ved, er, at klassiske rejsemål som Rom, Pisa og Sicilien i Italien, Malaga, Barcelona og Mallorca i Spanien, Nice i Frankrig, Algarve og Lissabon i Portugal, samt Malta og Cypern er at finde i programmet næste år, for nu blot at nævne nogle stykker.

Læs mere om flyrejser med Norwegian

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Lars Henriksen

Rejser til forår, sommer og efterår 2015

Glæd dig til sommersæsonen 2015, vi har mange nye spændende hideaways og...
Læs mere

Skriv et svar