Mcnamara Surf Tour – en rundrejse i Portugal

Husker du historien om Garrett Mcnamara, der i 2013 slog verdensrekorden i at have surfet på verdens hidtil højeste bølge. Det var i Nazaré, beliggende mellem Lissabon og Porto. Mcnamara er siden blevet så begejstret for Portugal, at han opholder sig i lange perioder i landet. Hans nyeste projekt hedder The McNamara Surf Trip, og det er en 3 ugers rundrejse i Portugal, hvor han besøger alle de dele af landet, der byder på god surfing (og det er i praksis alle regioner af landet – inklusive Madeira og Azorerne). Turismo de Portugal er med hele vejen rundt og producerer en webdokumentar om rejsen kaldet “The McNamara Surf Trip”. Garrett McNamara vil surfe, nyde fantastisk mad, få unikke oplevelser og kan under alle omstændigheder imødese en enestående gæstfrihed.

Læs også: Kender du Silver Coast i Portugal

Garrett Mcnamara surf i Portugal

Amerikanske Garrett McNamara er kendt som en af verdens bedste surfere og en ægte vovehals, der opsøger ekstreme bølger for at sætte nye rekorder. I 2013 satte McNamara som nævnt verdensrekord for største bølge, der nogensinde er surfet, da han ud for Nazaré red på en 30 meter høj bølge.

Udsigt surf bølge fra Nazare

Foto: Folk ser på fra kysten i Nazaré

I forbindelse med lanceringen af den nye dokumentarserie afholder Turismo de Portugal en konkurrence på deres Facebook-side, hvor du har chancen for at vinde en eksklusiv surflektion med Garret McNamara.

Du kan finde webdokumentaren og mere information om Portugals gode surfsteder på den officielle hjemmeside: Portuguese Waves

Kilde: Stig Kaspersen fra Visit Portugal

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere