Mallorca rejser 2016 – nye hoteller og ferieboliger

Mallorca rejser i 2016
Mallorca rejser i 2016

Mallorca har i år været det rejsemål, som har haft den største stigning i antal gæster hos Hideaways Rejser, og jeg forstår godt hvorfor. Mallorca har alt til den perfekte ferie, og derfor glæder jeg mig også til i 2016 at præsentere endnu flere rejser til nye gemmesteder på mandeløen.

Allerede nu kan du bestille din rejse i 2016 frem til sommerferien og i løbet af de kommende uger, vil der også findes flyrejser online helt frem til efterårsferien 2016. Der er i 2016 daglige fly fra København til Palma de Mallorca lufthavn, og du kan flyve flere gange om ugen fra Billund og Hamborg lufthavn til Mallorca. Fra Aalborg lufthavn plejer der også at være en direkte rute, men denne er endnu ikke offentliggjort for næste sommersæson. Du kan altid se aktuelle flyruter, flytider og naturligvis priser online i søgemaskinen.

Se alle rejser til Mallorca i 2016

Nye hoteller og ferielejligheder i 2016

Som nævnt vil du i 2016 kunne vælge imellem endnu flere gemmesteder, når du rejser med Hideaways til Mallorca. Klik på ovenstående link “Se alle rejser til Mallorca i 2016” eller få her et par smagsprøver på de nye hoteller og ferielejligheder i programmet.

God fornøjelse

Hilsen, Karen

Hotel Es Reco de Randa

Hotel Es Reco de Randa

Porto Soller Hotel

Porto Soller Hotel Mallorca 2016

Mision San Miguel UR Hotel

Mision San Miguel UR Hotel Mallorca 2016

Hotel Bahia Camp de Mar Suites

Hotel Bahia Camp de Mar Suites Mallorca 2016

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Karen Boye

8 håndplukkede hoteller på Cypern – nyt rejsemål hos Hideaways

Tag et kig på disse charmerende hoteller som jeg har fundet- uanset om...
Læs mere

Skriv et svar