Mallorca er et godt bud på familieferien

Hold ferie med familien på Mallorca

Med de mange strande med fint sand og lavt vand er familieferien sydpå næsten sikret på forhånd. Børn vil dog også gerne opleve noget, og heldigvis kan Mallorca byde på lidt af hvert. Et besøg i middelalderbyen Palmas gamle bydel med de smalle og krogede gader, kan stimulere børnenes fantasi.

I Algaida, midt på øen, kan man besøge et glasmuseum med et glaspusteri, som fanger børnene. Fortsætter man over øen mod vest, kommer man til Dragehulerne; de gamle drypstenshuler med en underjordisk sø. Har man ikke bil, kan denne tur købes hos flere udbydere.

I naturparken La Reserva, 17 km øst for Palma, findes en afmærket vandrerute med mange vandfald og et rigt dyreliv. Her er der også svævebane og hængebroer, og man kan få et bad i en forfriskende pool.

Et nostalgisk trip kan man få både med den gamle sporvogn inde i Palma, men særligt med en tur med det gamle tog, også kendt som appelsintoget, til Sollér på nordkysten. Dette er en oplevelse for hele familien; på den 27 km lange tur, der tager omkring en time, kører man gennem 13 tunneller!

Mallorca kan også tilbyde mere gængse børne- og familieaktiviteter som vandland, marineland, akvarium og labyrintområde.

>> Læs mere om familieferie på Mallorca på vores hjemmeside

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Alexandra

Hvad er pasta!

Pastaens oprindelse fortaber sig i historiens tætte tåger, men uden tvivl var...
Læs mere

Skriv et svar