Nyt om rejser: Madeira er guld! Øgruppen har vundet World Travel Awards

Udforsk Madeiras nordkyst med bil på din ferie, og oplev storslåede klippelandskaber. Foto: Hideaways

Prisuddelingen World Travel Awards blev i år afholdt d. 12. december. Det foregik i El Jadida i Marokko, på Mazagan-resortet. World Travel Awards er en begivenhed, der har som mål at udnævne, fremhæve, belønne og fejre de mest fremragende rejseaktører og rejsedestinationer. Blandt rejseaktørerne udnævnes for eksempel hoteller, rejsebureauer, biludlejnings-virksomheder og flyselskaber. Der uddeles både guld- og sølvmedaljer ved den festlige ceremoni.

I var det så det portugisiske ø-paradis Madeira, der løb med guldmedaljen for bedste rejsemål. Prisen blev med stolthed modtaget af Eduardo Jesus, som er regions-sekretær for økonomi, turisme og kultur på Madeira.

Læs mere om rejser til Madeira med Hideaways

Madeira vandt foran både Bali og Maldiverne

Det var en mindeværdig ceremoni, hvor Madeira vandt foran det ene kendte ferieparadis efter det andet. Herunder kan nævnes virkelig lækre destinationer som Bali, Kreta, Jamaica, Maldiverne, Mauritius, Sardinien og Seychellerne. Når Madeira kan vinde over disse berømte rejsemål, siger det lidt om, hvor fantastisk, øen er. Og spørger man os her hos Hideaways, er vi ikke overraskede.

Når du rejser til Madeira, bliver du dybt imponeret over øens skønhed og frodige natur. Foto: Hideaways

Foto: Dramatiske klipper, der står stejlt over Atlanterhavet, og frodige, eksotiske planter kendetegner Madeiras helt uforlignelige natur.

Vi elsker Madeira, og kender øen som en destination, der skiller sig positivt ud. Ikke mange steder i Europa har et så tydeligt præg af det eksotiske, og få steder har så imponerende, varieret og storslået en natur. Flora og fauna er en historie for sig på denne ø, der visse steder kan virke som én stor, botanisk have – blot med en mild havbrise til at friske dig op. Den behagelige befolkning og de mange lækre resorter, hvor du kan nyde din ferie i de frodige og bjergerige omgivelser, ofte med havudsigt, er jo heller ikke ligefrem et minus.

Egentlig burde vi skrive “øer” og ikke “ø”, for Madeira er ikke kun navnet på hovedøen, hvor blandt andet hovedstaden Funchal ligger, men på hele denne gruppe af smukke øer i Atlanterhavet. I forhold til rejser er hovedøen dog langt den vigtigste af disse.

Madeira er guld – og så er det ikke engang overdrevet

Eduardo Jesus, der om muligt er endnu mere vild med sin ø (eller sine øer) end vi er, nævnte naturligvis også øgruppens enestående natur i sin takketale, hvor han blandt andet sagde:

“Det er en stor ære for Madeira at tage imod denne pris. Den er en anerkendelse af det fremragende arbejde, som alle de professionelle inden for rejser og turisme leverer, der har været med til at udvikle Madeira-øerne til et rejsemål i særklasse. Vores øgruppes hovedattraktion er dens overvældende natur, og vi er sikker på, at modtagelsen af denne pris vil være af stor betydning for Madeira.” Eduardo Jesus sluttede sin tale af med at konstatere: “Madeira er guld!”

Vi kunne ikke være mere enige her hos Hideaways.

Vil du vide mere om hvad du kan opleve under en ferie på blomsterøen, så vil jeg f.eks anbefale dig at læse indlægget: 10 ting du kan opleve på din ferie til Madeira

 

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere