Luksusferie på det enestående Hotel Belmond Reid’s Palace på Madeira

Spis middag med havudsigt på helt nært hold på William Restaurant på Reid's Palace. Foto: Hideaways
Spis middag med havudsigt på helt nært hold på William Restaurant på Reid's Palace. Foto: Hideaways

Her er et hotel, der opfylder alle dine drømme om en ferie i klassiske, stilfulde omgivelser, hvor din nydelse er i centrum. Det ikoniske luksushotel Hotel Belmond Reid’s Palace i Funchal på Madeira er så lækkert og gennemført i hver en krog, at man næsten må knibe sig selv i armen for at blive overbevist om, at man ikke drømmer.

Her er fine dining, high afternoon tea og spa-behandlinger, der vil få dig til at føle dig som en dronning. Selveste Winston Churchill var vild med dette hotel, hvor han koblede af fra sit politiske ansvar og slap kreativiteten løs som kunstmaler. Det vidner også om, hvad du hurtigt vil erfare selv, hvis du holder ferie her: Hotel Belmond’s Reid Palace er ikke bare et “almindeligt” luksushotel. Det oser af karakter, historie og charme. Stedet har en personlighed, der gør opholdet her til en oplevelse, der ikke kun handler om at nyde luksus-faciliteterne.

Som min kollega Marie skriver, så er et ophold her den perfekte gave til kvinden, der har alt. Hotel Belmond’s Reid Palace er dog også børnevenligt, så skulle I have lyst til en familieferie, hvor I virkelig forkæler hinanden, så er dette en fantastisk base på rejsen til naturskønne Madeira. Hotellet tilbyder børneklub, hvor de små og de lidt større kan have det sjovt.

Beliggenheden centralt i Funchal med en storslået havudsigt er i sig selv luksuriøs, og udsigten kan nydes på nært hold fra en af hotellets fremragende restauranter, nogle af værelserne og terrassen. Du skal heller ikke gå glip af den fra dets ikke færre end tre swimmingpools, herunder et havbassin.

Læs Maries personlige beskrivelse af Hotel Belmond’s Reid Palace
Læs mere om luksusferie og luksushoteller på Madeira

Rejs på ferie til Madeira med Hideaways, og forkæl dig selv på det luksuriøse Hotel Belmond Reid's Palace i Funchal. Hotellet har tre pools, herunder en opvarmet og et havbassin. Foto: Hideaways

Foto: Ligner det her luksus? Det er det også. På Hotel Belmond Reid’s Palace kan du udforske hele tre swimmingpools, hvoraf en er opvarmet og en anden er et havbassin for enden af de dramatisk smukke, stejle klipper, hotellet ligger på. Perfekt forkælelse med perfekt udsigt.

På din rejse til Madeira bør du ikke snyde dig selv for oplevelsen af den berømte high afternoon tea på Hotel Belmond Reid's Palace i Funchal. Foto: Hideaways

Foto: Drømmer du om at drikke high afternoon tea på den helt klassiske, britiske facon, hvor der ikke er sparet på hverken delikate kager, udsøgte snacks, udvalget af te, champagnen eller stil, stil og atter stil? Drik den med havudsigt i et varmt klima på Madeira i stedet for i regnfulde England. Husk at klæde dig pænt på til lejligheden, og at reservere bord på terrassen.

Bo majestætisk under din ferie i Funchal på Madeira. Her ser du en presidential suite på det luksuriøse hotel Reid's Palace. Suiten er opkaldt efter Winston Churchill, som boede på hotellet. Foto: Hideaways

Foto: Stil og god smag gennemsyrer alt på Hotel Belmond Reid’s Palace. Her er stuen i den suite, der er opkaldt efter Winston Churchill.

Tags fra artiklen
,
Mere fra Camilla Paaske

Rejs til Portugal og oplev virkelighedens Flintstone-hus

Hvis du troede at, den levevis, der bliver portrætteret i tegnefilmsserien om...
Læs mere

Skriv et svar