Kom til en af de største sportsturisme-begivenheder i Grækenland

Løb
På den smukke græske ø Santorini kan du i oktober være en del af årest større sportsturisme-begivenheder i Grækenland

Er du vild med løb og svømning og det græske øhav? Så kunne du overveje at tilbringe din næste ferie på smukke Santorini, der huser én af de største sportsturisme-begivenheder i Grækenland, kaldet “Santorini Experience”, mellem den 6 og den 8 oktober.

Børneløb og tips fra olympiske atleter

Årets Santorini Experience-arrangement begynder fredag ​​den 6. oktober, hvor der vil være et 1 kilometer langt løb for børn, som vil blive afholdt indendørs i DAPPOS-hallen i Fira klokken 10.

Ved middagstid vil deltagerne have mulighed for at få insider-tips fra den olympiske taekwondo-medaljevinder, Alexandros Nikolaidis, verdensmesteren i svømning, Kelly Araouzou, den olympiske medaljevinder Periklis Iakovakis og andre græske atleter.

Santorini
Santorini, som huser sportsbegivenheden, er en af de smukkeste øer i det græske ø-hav

Kl. 3 om eftermiddagen vil Nikolaidis give en introduktion til taekwondoen for begyndere, og klokken 16 vil han gøre det samme for de mere øvede atleter.

Løb og svømmekonkurrence for voksne

Lørdag den 7. oktober vil der være et 5, 10 og 15 kilometer løb, der starter i Caldera.

Søndag den 8. oktober er det svømmernes tur til at være en del af sportsbegivenheden. Den 2,4 kilometer lange svømmetur starter kl. 11 på vulkanstranden og slutter ved den gamle havn i Fira. Løbet vil blive afholdt af det græske svømmeforbund, og alle sikkerhedsforanstaltninger vil blive overholdt under ledelse af landstræner Nikos Gemelos.

Rejser til Santorini

Har du lyst til at vide mere om rejser til Santorini? Så kan du læse om håndplukkede hideaways-hoteller på den smukke græske ferieø her.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Andreas

Granadas gemmesteder

Guidebøger om Granada er spækkede med gode råd om, hvad du skal...
Læs mere

Skriv et svar