Jeg rejste til Andalusien og opdagede Frigiliana

Dette års sommerferie gik til Andalusien i Spanien, hvor vi var tre familier, der tilbragte en uge med sol, svømning, udflugter og god mad. Vi havde gjort vores hjemmearbejde godt og havde styr på forholdene, inden vi rejste. Men hvad vi ikke havde regnet med, var, at den nærliggende by Frigiliana ville omfavne os i en sådan grad, at vi næsten ikke ønskede at rejse hjem igen.

Som medarbejder i Hideaways kan du aldrig slappe helt af, hvis du er på ferie i et land, hvor vi har hideaways-ferieboliger. Du ønsker automatisk at besøge et eller flere af vores hoteller eller ferieboliger for med egne øjne at se, hvad vores gæster oplever på deres ferie. Dette var også tilfældet denne gang, for Andalusien er fuld af spændende “hideaways”. Tættest på vores feriebolig var en af vores tro tjenere og mest populære hideaways, Posada Morisca. Derfor var det oplagt, at jeg fik både kone og søn ind i bilen og kørte op til Frigiliana og snart ankom til det udsigtspunkt, hvor det lille hotel majestætisk troner. Min kone og jeg kiggede straks på hinanden og brast spontant ud i et “wow!”.

Marcus med familjen i Frigiliana
Marcus med familien i Frigiliana
Ingången till Posada Morisca
Indgangen til Posada Morisca
Posada Moriscas nye pool
Posada Moriscas nye infinity-pool
Rum på Posada Morisca
Værelse på Posada Morisca

Posada Morisca havde fået en skøn ny pool, som især vores unge søn, Theo, viste interesse. Man har nu vendt poolen sådan, at det er blevet til en såkaldt “infinity-pool” med panoramaudsigt over Frigiliana, havet og kysten med den berømte kystby Nerja i horisonten. Man har også frigjort plads til liggestole og eksotiske parasoller. Vi satte os ned på den nærliggende terrasse med en fantastisk udsigt og nød et glas kølig rosévin, mens Theo legede med stedets lille kat. Intet under, at Posada Morisca er så populær blandt vores gæster. Den ægte og afslappede atmosfære sammen med den fantastiske udsigt gør, at hvem som helst ville have svært ved at løsrive sig…

Tilbage til den hvide by Frigiliana. Jeg er meget berejst i Italien, der virkelig vrimler med maleriske og autentiske byer, men jeg tror ikke, at mere end en håndfuld af dem ville slå den stemning og atmosfære, som vi oplevede i Frigiliana. Små, hyggelige gyder snor sig blandt de hvidkalkede huse. De lokale – og de meget få turister – giver en behagelig ro i byen, der er præget af små, hyggelige restauranter. Vi var helt solgt – og spiste to gode tapas-middage, hvor maden var lækker og priserne lave.

Vacker Frigiliana
Smukke Frigiliana
Frigilianas mysiga centrum
Frigilianas hyggelige centrum
Nerja och kusten är nära
Nerja og kysten ligger tæt på

Noget, som også imponerede mig, var, at Frigiliana på trods af sin nærhed til kysten har formået at bevare sin ægthed og at holde sig fri af masseturismen. Der er ikke mere end syv kilometer (som tager ca. ti minutter at køre) ned til den berømte kystby Nerja. Dette gør, at man nemt kan kombinere det maleriske liv i Frigiliana med svømning og solbadning i Nerja. Personligt handler det ikke om, jeg vender tilbage, men hvornår.

Vil du vide mere om Hotel Posada Morisca?

Så er du velkommen denne side, hvor du kan se kort, faciliteter, værelsestyper, priser – og selvfølgelig også bestille dit ophold på hotellet.

Du kan også se alle vores håndplukkede hoteller og ferieboliger i Andalusien her.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marcus Stoltz

Mallorca – for aktive børnefamilier med hang til livsnyderi

Mine kollegaer og jeg er netop kommet hjem fra en rundtur på...
Læs mere

Skriv et svar