Hvorfor holde sommerferie i Umbrien

Gule blomster i Umbrien

Klimaet i Umbrien som ligger i den centrale del af Italien er behageligt og mildt året rundt, og om sommeren ligger temperaturen normalt mellem 25 og 30 grader. Noget, der godt kan virke tiltrækkende på solhungrende danskere. En sommerferie i Umbrien byder på oplevelser for både voksne og børn, men søger du strandliv, er det en af de få regioner i Italien, du ikke skal rejse til. Derimod kan du nyde en tur i swimmingpoolen, for på alle ferieboliger og hoteller i Umbrien i programmet hos os er der swimmingpool, med mindre andet er nævnt. Vil du være sikker på at få plads i sommerferien, så vil jeg anbefale dig at bestille din sommerreje i god tid. Hos Hideaways kan du rejse som du vil, du kan bestille en kør-selv ferie eller en pakkerejse, hvor der indgår flyrejse, hotel eller fereibolig og lejebil, valget er dit!

Se nedenstående oversigt med rejse i sommerferien eller læs mere om alle rejser til Umbrien

Oplevelser i sommerperioden

Selvom sommerperioden selvfølgelig er højsæsonen i Umbrien, har man selv om sommeren stadig følelsen af, at her er til at komme til. Umbrien minder meget om Toscana, både med hensyn til landskabet og attraktionerne, men der er slet ikke så mange turister i Umbrien. Her er mere stille og roligt, mindre hektisk – og mere autentisk, vil nogen også hævde.

Skønt er her i hvert fald. Og en sommerferie i Umbrien byder på noget for enhver smag. Man kan slappe af i sin feriebolig og ved swimmingpoolen, tage på ture ud for at opleve naturen og de mange spændende historiske steder og seværdigheder, og man kan nyde de mange kulinariske fristelser her i Italiens grønne hjerte. Fristende er det jo også at tage noget med hjem, så man selv kan forsøge sig ud i det italienske køkken med de helt rigtige råvarer, når man atter er hjemme igen.

Umbrien er i øvrigt den eneste region i Italien, der ikke grænser op til en kyst eller et andet land. Så vil man bade på stranden, mens man er på sommerferie i Umbrien, må man tage til en af søerne i regionen med Lago Trasimeno som den største og mest kendte.

Andre rejsemål i Italien

Det er nok kendt for de fleste, at Italien er et af de lande i Europa, der er mest populær, når danskerne rejser på sommerferie. Det skyldes flere årsager, men de største er at Italien ligger i en afstad fra Danmark, der gør, atman selv kan køre i egen bil, og så er det bare et faktum, at Italien byder på de tre ting, som er vigtigst for os, når vi rejser på ferie, et godt klima, god mad og en spændende kultur. Blandt de andre rejsemål i programmet hos Hideaways i Italien finder du bla. Toscana, Sicilien, Sardinien og Amalfikysten, alle rejsemål som byder på oplevelser for hele familien.

Toscana

En sommerferie i Toscana plejer normalt at være et sikkert hit, og hos Hideaways finder du et stort udvalg af somemmerrjser til Toscana. Vælg en feriebolig med god plads og eget køkken, eller hold sommerferie på et af de mange små autentiske hoteller, som ligger overalt i regionen. Klik på nedenstående link og få inspiration til din ferie i Toscana.

Læs om sommerferie i Toscana

Sicilien

Er der en ting, som er sikkert, så er det, at hvis du vil have sol i din sommerferie, så går du ikke galt i byen, hvis du vælger Sicilien som rejsemål, her skinner solen nemlig mere end andre steder i Europa. Hos Hideawyas kan du vælge at bo på hotel eller i ferielejlighed tæt på havet, eller i det smukke bagland. Hvis du virkelig vil gå på opdagelse blandt de mange spændende seværdigheder på Sicilien, så kan jeg også anbefale en bilrundrejse, evt. med et par dages dase-ferie som afslutning.

Tags fra artiklen
, ,
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere