Hotel Tenuta del Gallo – ferie med middelalderatmosfære

Hotel Tenuta del Gallo
Hotel Tenuta del Gallo har kun 9 værelser, så der vil aldrig være overrendt.

Hotel Tenuta del Gallo strækker sig over et areal på omkring 1000 kvadratmeter og består af bondehuse, der er bygget i sten, som stammer tilbage fra 1600 tallet. Bondehusene er blevet renoverede, men man har beholdt den klassiske stil med antikke malerier, møbler og tilbehør, ædle draperier, dekorerede lofter, den store dobbelt pejs i loungen, antikke døre med deres originale låse, samt terrakotta gulve. Hotellet er beliggende nær Todi i Umbrien, Italien.

Hotel Tenuta del Gallo have
Hotellets have emmer af harmoni, fred og ro.

Hotel Tenuta del Gallo byder også på en restaurant/spisestue, verandaer, biblioteket med Wi-Fi internetadgang, lounge, bar og vinkælder med 3,200 vidunderlige vine fra det lokale område. Det ydre præsenterer en pletfri italiensk have med duftende blomsterbede, egetræer og kastanjetræer, samt en skyggefuld sø.

Gallo junior suite
Værelserne er indrettet i antik stil.

Værelserne på Hotel Tenuta del Gallo er alle smukt indrettet og er forsynet med jacuzzi, satellit-tv, cd-og dvd-afspiller (på anmodning), telefon, minibar, pengeskab og selvstændig aircondition og varme. Hvert værelse er unikt og elegant indrettet med antikke møbler, antikke malerier, himmelsenge og dyrebare gardiner, samt gratis WiFi i de fleste rum.

Hotel Tenuta del Gallo pool
Tag eventuelt en afslappende dag ved hotellets dejlige pool.

Suiterne er derudover udstyret med en terrasse, værelser beliggende i tårnet har balkon med en veranda og dem i huset har private terrasser. I hotellets have vil du også finde en swimmingpool hvor du kan tage en forfriskende dukkert.

Læs mere om Hotel Tenuta del Gallo

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere