Hotel Quinta da Geia – et romantisk hideaway midt i Portugal

Poolområde på Quinta da Geia i Nordportugal
Poolområde på Quinta da Geia i Nordportugal

Hotellet Quinta da Geia ligger ved udkanten af den gamle landsby Aldeia das Dez med en vidunderlig udsigt over skove, bjerge, floder og dale. Hotellets beliggenhed midt i Portugal tæt på bjergskråningerne over Serra da Estrela gør det ideelt for rejsende med appetit på kultur-og naturoplevelser, da du nemt kommer til de mange seværdigheder, det nærliggende område byder på.

Er du på udkig efter et romantisk hideaway til en parferie, er Quinta da Geia et godt valg. Her er dog også plads til børnefamilien, som med fordel kan vælge en af de 4 lejligheder, som har kitchenette. Så kan familien følge sin helt egen ferierytme.

Quinta da Geia pool
For rejsende med børn vil poolen være et højdepunkt.

Værelserne på Hotel Quinta da Geia er alle flot indrettet og indeholder tv, telefon, dvd afspiller, eget badeværelse, pengeskab og ikke mindst en smuk udsigt over haven, bjergene eller dalen.

Quinta da Geia morgenmad
Her indtages morgenmaden.

Hotel Quinta da Geia byder også på en lille og intim restaurant, hvor du kan få serveret lækker traditionel siciliansk mad og vin til attraktive priser. Skulle du have brug for en slapper, har hotellet også en spa afdeling, hvor man kan bestille tid til forskellige former for behandlinger.

Skal hele ferien ikke bruges på hotellet, selvom det er fristende, er der et væld af muligheder for for eksempel at vandre eller cykelture i naturen. Ligeledes er det oplagt at tage på udflugt til et par af de mange spændende, historiske byer, der findes i Midt- og Nordportugal.

Læs mere om Quinta da Geia

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere