Hotel Pulicinu på Sardinien – ferie tæt på strand og natur

Hotel Pulicinu
Hotel Pulicinu

Hotel Pulicinu ligger i Baja på Sardinien smukt omgivet af granitsten og middelhavsvegetation. Det er med til at gøre hotellet til en fredelig oase med en god beliggenhed nær den glamourøse Porto Cervo og tæt på alle strande ved Costa Smeralda.

Hotellet er dog ikke kun velegnet, hvis du drømmer om en afslappende strandferie på Sardinien. Beliggenheden er også et godt udgangspunkt for let at komme rundt til de mange seværdigheder den smukke ø har at byde på.

Hotel Pulicinu pool
Der er talrige fristende strande inden for rækkevidde, men poolen lokker også.

Hotel Pulicinu har 42 komfortable dobbeltværelser og 1 enkelt suite. Nogle af værelser vender ud mod hotellets swimmingpool, hvor andre har havudsigt. Alle værelser er udstyret med privat badeværelse med bruser, aircondition, hårtørrer, minibar, telefon, satellit-tv, pengeskab, balkon eller terrasse og de fleste af værelserne har en kingsize-seng.

Hotel Pulicinu værelse
Værelserne på Hotel Pulicinu har balkon eller terrasse.

Antonella er navnet på Hotel Pulicinu’s restaurant der har åbent for alle (også eksterne kunder), har en smuk udsigt over øgruppen La Maddalena og Korsika og tilbyder fine internationalle retter. Hotellets morgenmad vil blive serveret på den smukke terrasse, med en vidunderlig udsigt over bugten og byder på frisk frugt, juice, pålæg og oste, samt meget mere.

Få flere oplysninger om Hotel Pulicinu

Tags fra artiklen
,
Mere fra Lars Henriksen

Norwegian åbner for salg af flyrejser på flyruter sommer 2014

Tidligere åbnede flyselskaberne salget af deres sommerruter på en og samme dag...
Læs mere

Skriv et svar