Hotel il Parco degli Ulivi – fred og skønne udsigter på Sardinien

Ulivi pool
Når du ligger i hotellets infinity pool, ser det ud som om, at vandet fortsætter mod horisonten.

På Sardiniens nordøstlige del finder du et ægte åndehul i form af Hotel il Parco degli Ulivi. Hotellet som ligger lidt tilbagetrukket tæt på Costa Smeralda, emmer af ro og fred med stilfulde og raffinerede værelser som vil behage de fleste. Når du ankommer, vil du blive ført ind i en indbydende hall, hvor det altid venlige personale står klar til betjene dig.

Infinity pool og et moderne wellness-center

Hotel il Parco degli Ulivi kan byde på en “infinity” pool der er komplet med en bar og jacuzzi, hvor man kan nyde vandet mens man ser ud mod De Lipariske Øer og hvis dette ikke skulle være nok, kan Hotel il Parco degli Ulivi byde på et moderne wellness-center.

Værelse Hotel il Parco degli Ulivi
Værelse på Hotel il Parco degli Ulivi
Restauranten på Hotel il Parco degli Ulivi
Restauranten på Hotel il Parco degli Ulivi

Hotellet kan også byde på en restaurant, hvor du for serveret lækker sardinske retter. Skulle du have brug for at vide mere om ture, udflugter, transport eller andre spørgsmål til din kulturrejse, vil personalet selvfølgelig altid stå klar til at svare på dine spørgsmål. Det kan anbefales at leje en bil, når du holder ferie på Hotel il Parco degli Ulivi, så placeringen lidt inde i landet ikke bliver nogen hindring for at komme afsted på spændende ture.

Læs mere om Hotel il Parco degli Ulivi

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere