Hotel Eremo della Giubliana – åndehul på sydspidsen af Sicilien

Hotel Eremo della Giubliana
Aftenstemning på Hotel Eremo della Giubliana.

Hotel Eremo della Giubliana er et charmerende hotel indrettet i et kloster fra det 12. århundrede, et par kilometer syd for Ragusa på det østlige Sicilien. Fra hotellets hvide tårn kan man på klare dage se helt til øen Malta og den afrikanske kyst.

Værelse Hotel Eremo della Giubliana
Værelserne holdes i traditionel stil.

Du kan vælge at tilbringe dagen på hotellet eller gå en dejlig tur en parken, med de lange middelalderlige stier og ikke mindst bruge hotellet som udgangspunktet på en ferie med udflugter til Taormina, Siracusa, Val di Noto, Agrigento og nogle af de smukkeste arkæologiske steder på Sicilien. Der ligger desuden en fin sandstrand (Marina di Ragusa) inden for et kvarters kørsel. Vil du ikke fordrive hele ferien i det åndehul, som Giubliana udgør, er der således masser af kultur- og naturoplevelser inden for kort rækkevidde.

Restaurant Hotel Eremo della Giubliana
Hotellets hyggelige restaurant.

Hotel Eremo della Giubliana’s værelser er holdt i traditionel siciliansk stil og har alle bekvemmeligheder såsom, telefon, tv, aircondition og eget badeværelse. Værelserne er indrettet i den gamle sicilianske stil med originale møbler og husholdningsartikler, som gør dem helt forskellig fra de sædvanlige hotel soveværelser.

Swimmingpoolen indbyder til afslapning stunderHotel Eremo della Giubliana
Swimmingpoolen er det naturlige valg for at afslappende dag på hotellet.

Hotel Eremo della Giubliana kan derudover byde på en hyggelig restaurant, hvor du kan nyde malerier fra det 16. århundrede og ikke mindst lækker mad fra det originale sicilianske køkken. Derudover har hotellet en swimmingpool, samt et wellness område hvor du kan få en tiltrængt massage, efter en lang dag med masser af oplevelser.

Læs en uddybende beskrivelse af Hotel Eremo della Giubliana

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere