Hotel Donna Carmela – traditionel stil med moderne komfort

Hotel Donna Carmela
Hotel Donna Carmela på Sicilien.

Søger du et hotel med det ‘lille ekstra’ til ferien på Sicilien? Så bør du overveje at bestille et ophold på boutique-hotellet Donna Caramela, der henvender sig til par og livsnydere med fristelser for krop og smagsløg i afslappende omgivelser.

Hotel Donna Carmela blev bygget i det 19. århundrede i traditionel siciliansk stil. Fornylig har det stemningsfulde hotel været igennem en større renovation, hvor man har respekteret den oprindelige stil, men nu kan byde på alle moderne bekvemmeligheder.

Donna Carmela Sicilien hotel
Aften på Hotel Donna Carmela.

Hotel Donna Carmela ligger i hjertet af en 10.000 kvadratmeter stor planteskole. Her kan du nyde en guidet tur og udforske de hundredevis af forskellige plantesorter i ægte middelhavs stil. Det er også muligt at beundre en privat samling af subtropiske planter.

Hotel Donna Carmela suite
Stemningsfulde suites indrettet med respekt stedets historie.

Hotellets værelser er indrettet for at du kan slappe så meget af som muligt og hotellet kan byde på en restaurant, La Cucina, hvor der for hovedparten bruges ingredienser fra hotellets egen køkkenhave til at frembringe klassiske sicilianske retter i moderne former. Før eller efter maden kan du slappe af i læsesalen eller swimmingpoolen, som naturligvis også indbyder til en dukkert efter en rundtur i planteskolen.

Hotel Donna Carmela Pool
I de varme sommermåneder er det dejligt at kunne tage en svalende dukkert i poolen ved Hotel Donna Carmela.

Hotellets placering gør det også til en perfekt base for en ferie på Sicilien, hvorfra du let kunne komme rundt og opleve øen, især hvis du har en udlejningsbil. Udover idylliske badestrande er seværdigheder som for eksempel Etna, Siciliens stolte vartegn, og Taormina, byen med den uforglemmelige udsigt, således inden for din rækkevidde.

Læs mere om Hotel Donna Carmela

Tags fra artiklen
,
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere