Hotel Casas do Côro i Nordportugal – kvalitet i fredelige omgivelser

Casas do Côro pool
Poolen på Casas do Côro har en god størrelse.

Hotel Casas do Côro som ligger ved middelalderlandsbyen Marialva i det nordlige Portugal, er et lille hyggeligt hotel med 24 værelser og små feriehuse. Hotellets placering på toppen af det bølgende landskab med frit skue ud over det omkringliggende landskab gør det ideelt til en ferie med kulturelle oplevelser, da der ikke er langt til de nærliggende seværdigheder.

Aktiv ferie og mange oplevelser

Der er desuden rig mulighed for at holde en aktiv ferie, når du bor på Casas do Côro. De storslåede landskaber indbyder således til vandring, mountainbike-ture og sejlads på Douro-floden. Hotellet ligger i øvrigt bare en god times kørsel fra den spansk-portugisiske grænse, så hvis du ønsker kan Spanien også besøges på en dagsudflugt.

Værelse Casas do Côro
Værelserne er indrettet med et godt blik for de små detaljer.

Alle værelser på Hotel Casas do Côro har centralvarme, eget badeværelse og ikke mindst en vidunderlig udsigt over den smukke natur og den lille historiske landsby. Derudover er der også en hyggelig spisestue, med kamin og tv.

Restaurant Casas do Côro
Restauranten på Casas do Coro har meget at byde på, men ønsker du at afprøve flere lokale specialiteter, finder du de nærmeste af områdets restauranter i byen Meda (ca. 7 km).

Skulle du have brug for en dukkert, byder Hotel Casas do Côro også på en lækker swimmingpool samt sauna og en jacuzzi, der er til fri afbenyttelse. Der er således gode muligheder for at komme til hægterne igen efter en aktiv dag i det fri. Til morgenmad vil du have et stort udvalg af friskbagt brød, syltetøj, honning, juice, frugt, ost, æg, pølser og meget mere.

Læs mere om Casas do Côro

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere