Hotel Borgo Artimino i Toscana – rolig ferie i historiske omgivelser

Morgenmad i skønne omgivelser på Hotel Borgo Artimino.
Morgenmad i skønne omgivelser på Hotel Borgo Artimino.

Hotel Borgo Artimino er omgivet af det smukke toscanske landskab og det ideelle sted for både familier og par, som ønsker sig en afslappende ferie i Italien. Hotellet ligger i en gammel etruskisk landsby, der er rig på historie og kunst.

En hel gammel middelalderby

Faktisk udgøres Hotel Borgo Artimino af en hel gammel middelalderby, hvor der i de små, restaurerede huse er blevet indrettet ferielejligheder. Der tilbydes dog også værelser, som ligeledes alle er renoveret og istandsat i traditionel toscansk stil, dog i højeste moderne standart. Alle værelser er unikke og falstholder de gamle historiske træk, med sten ildsted, bjælkelofter og terracotta gulve. På hotellet finder du Internetforbindelse, WIFI, sat. TV, svømmebassiner, tennisbane, samt meget mere.

Den gamle middelalderlandsby er nænsomt restaureret.
Den gamle middelalderlandsby er nænsomt restaureret.
Hotel Borgo Artimino
Hotel Borgo Artimino er omgivet af det smukke toscanske landskab

Uanset om du vælger at bo på et hotelværelse eller i en af landsbyens ferielejligheder, er der den samme adgang til områdets fællesfaciliteter som pools, restauranter m.m.

Udflykter og seværdigheder

Hotel Borgo Artimino tilbyder også vinsmagning af deres prisbelønnede vine og i hotellets restaurant, vil man kunne smage traditionel toscansk mad, lavet af lokale råvarer. Derudover vil du også finde en swimmingpool, som er til fri afbenyttelse.

Der er omkring 24 km fra hotellet ind til storbyen Firenze, som byder på et sandt overflødighedshorn af kulturelle seværdigheder og oplevelser. Derudover kan det blandt meget andet anbefales at besøge Siena, Lucca, San Gimignano og Volterra.

Læs om mere om Hotel Borgo Artimino i Toscana

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere