Hamborg lufthavn tilbyder nye flyruter til din ferie til sommer

Nye flyruter fra Hamborg lufthavn til sommer

Hos Hideaways oplever vi at flere vælger at rejse fra Hamborg lufthavn på ferie, og naturligvis specielt gæster som bor i den vestlige del af Danmark. Dels er udvalget af direkte flyruter meget større end i lufthavne som Billund og Aalborg ligesom den store konkurrence ofte betyder meget billige priser på flybilletter. Er du blandt dem som overvejer at rejse på ferie fra Hamborg lufthavn til sommer så er der flere nye flyruter på programmet. Mange af disse nye forbindelser til rejsemål i Sydeuropa åbner i disse dage hvor flyselskabernes sommerfartplaner træder i kraft.

Læs også: Nu kan du rejser med Hideaways fra Hamborg lufthavn

Nyheder fra Hamborg lufthavn i 2015

Blandt de flyselskaber som åbner nye ruter fra Hamborg er bla. easyJet, Germania, Germanwings, Iberia og Ryanair.

Ryanair

Åbner bla. en ny rute til Lissabon lufthavn i Portugal. Lissabon lufthavn dækker rejsemål som Lissabonkysten, Alentejo og Midtportugal, men du kan også benytte lufthavnen til en ferie på Algarve eller i Porto, begge rejsemål ligger ca. 2,5 times kørsel fra Lissabon. Ryanair som jo netop har åbnet base i København er kendt for lave priser, men også en skrabet service hvor du betaler ekstra for alle ydelser, herfra navnet lavprisselskab, som man må sige Ryanair lever op til.

Læs mere om flyselskabet Ryanair

easyJet

easyJet har haft base i Hamborg i et par år og udvider til sommer 2015 med følgende 6 nye destinationer Heraklion på Kreta, Pisa i Toscana, Paris Orly i Frankrig, Bologna i Italien, Thessaloniki i Grækenland og Alicante i Spanien. easyJet er også kendt som et lavprisselskab, og sammenlignes ofte med Norwegian hvad angår service og priser.

easyJet i Hamborg lufthavn

Germanwings

Germanwings er et af de største flyselskaber i Hamborg lufthavn og har et stort rutenetværk til destinationer i lande som Italien, Spanien og Grækenland. Til sommer kan du også rejse med Germanwings til Bari i det sydlige Italien og Izmir i Tyrkiet. Germanwings har desværre fået meget omtale i de seneste dage og det skyldes jo den forfærdelige ulykke i de franske alper. Germanwings er ejet af Lufthansa og anses som et godt og sikkert selskab at rejse med.

Iberia

Spanske Iberia behøver nok ikke den store præsentation, da selskabet i mange år har fløjet fra København til rejsemål i Spanien. Fra Hamborg lufthavn kan Iberia i år også tilbyde en direkte rute til Madrid. Den spanske hovedstad Madrid er iøvrigt netop en af de mange nye rejsemål vi kan tilbyde vores gæster hos Hideaways i 2015.

Germania

Germania er ikke så kendt blandt danske turister, men det er faktisk et flyselskab med mere end 20 fly og som har fløjet tyske turister på ferie i mere end 20 år. Germania satser stort på Hamborg lufthavn i 2015 og kan til sommer tilbyde tre nye direkte ruter til Cypern, Santorini i Grækenland og Tel Aviv i Isral. Ligesom Madrid er Cypern et af de nye rejsemål du kan opleve med Hideaways i 2015.

Læs også: Cypern nyt rejsemål hos Hideaways

Germania i Hamborg lufthavn

 

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Lars Henriksen

Mcnamara Surf Tour – en rundrejse i Portugal

Husker du historien om Garrett Mcnamara, der i 2013 slog verdensrekorden i...
Læs mere

1 Comment


  • Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/blog.hideaways.dk/wp-content/plugins/easy-author-image/easy-author-image.php on line 209
    henrik1988@mail-oneline.dk' Henrik siger:

    Kæresten og jeg er helt vild med de nye ruter fra Hamborg! Vi sparede over 5000 på en tur til portugal derfra. Og vores udgifter med toget dertil er kun 800kr, så der er virkelig mange penge at hente på de nye ruter! Vi har samtidigt også fundet en bilforsikring på Forsikringsportalen, hvor vi spare 1500kr årligt, samt lejet vores lejlighed ud imens vi er væk, så der tjener vi også 4000kr. Så det ender jo næsten med at blive en gratis tur hehe 🙂

Skriv et svar