Græske museer åbner for gratis indgang i dagene omkring august-fuldmånen

Pantheon i Akropolis
115 museer og arkæologiske steder i Grækenland åbner dørene til offentligheden i forbindelse med dagene omkring fuldmåne i august

I dagene omkring fuldmånen i august – fra d. 5 til d. 9 august – vil hele 115 museer, arkæologiske steder og monumenter i Grækenland være gratis for offentligheden, samt holde længere åbent end normalt.

Det græske kultur- og sportministerium fortsætter dermed en lang og populær tradition for at markere fuldmånen i august ved at invitere offentligheden gratis ind til landets historiske skatte og afholde en lang række kulturelle arrangementer i samme periode.

Ruiner beliggende ud til havet på øen Rhodos
Ruiner beliggende ud til havet på øen Rhodos

De kulturelle arrangementer kulminerer på selve fuldmånens aften den 7. august, hvor 93 museer i Grækenland vil være vært for koncerter, poesi-aftener, teaterforestillinger, kunst-udstillinger, danseforestillinger – og muligheden for at kigge på stjerner.

Derudover vil 22 steder og museer forblive åbne for offentligheden uden at organisere særlige arrangementer.

Adgang til alle steder og museer vil være gratis.

Personligt udvalgte ferieboliger i Grækenland

Er du på udkig efter en personligt udvalgt feriebolig i Grækenland? Så besøg denne side og vælg mellem en lang række håndplukkede hideaways-ferieboliger på én af de skønne græske øer, som Hideaways arrangerer rejser til.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Andreas

Brugere kårer Lissabons oceanarium til verdens bedste

Lissabons oceanarium er fornyligt blevet kåret som det bedste i verden af...
Læs mere

Skriv et svar