Forlæng sommeren med en langtidsrejse til Provence

Forlæng sommeren ved Middelhavet og slip for efterårets regn og rusk.

Provence som ligger i det sydøstlige Frankrig lige ud til middelhavet, er et fantastisk område, der byder på utrolig meget. Området er ikke mindst kendt for sine fantastiske vine og det eminente fransk køkken, der stortrives i Provence. I programmet hos Hideaways er der flere hoteller som er velegnet til en langtidsrejse, f.eks Hotel Soleil & Jardin som ligger i den hyggelige by Sanary sur Mer.

Langtidsferie på Hotel Soleil & Jardin swimmingpool

Foto: Langtidsferie på Hotel Soleil & Jardin, her den hyggelige swimmingpool

Klimaet er behageligt, og med 15 grader i gennemsnit i oktober og november og 320 årlige solskinsdage er Sanary sur Mer et særdeles behageligt alternativ til det danske efterårsvejr. Sanary sur Mer ligger direkte ud til det azurblå Middelhav og i vinområdet Bandol berømt for sine gode rød- og rosévine.

Med en langtidsrejse til Provence, hvor du er af sted i tre uger, får du mulighed for at få det franske liv helt ind under huden og mærke hvordan det sydeuropæiske liv bevæger sig i en anden hastighed end den danske. Du får mulighed for at koble fuldstændig af, eller du har mulighed for virkelig at komme ud og opleve en masse spændende ting. Du kan nemt tage ud på egen hånd, på oplevelser med din lejebil.

Mange muligheder for oplevelser på langtidsferie i Provence

Der er masser af udflugtsmuligheder i “baglandet” med mange gamle, charmerende middelalderlandsbyer fyldt med ægte sydfransk charme. Livet leves på havnen, hvor der flere gange om ugen er marked. Vi har inkluderet et besøg i Nice, en byrundtur i Sanary sur Mer samt en tur til Marseille med tog og tilbyder ekstraudflugter til Arles og Aix-en-Provence. Derudover kan du af personalet på hotellet få gode tips og råd til udflugter og aktiviteter i området. Det kan være en vinsmagning i byens vinkælder, ture til vinbyerne Cassis og Bandol eller en frokost på en Michelin-restaurant i bjerglandsbyen La Cadière d’Azur.

Der er også gode muligheder, hvis du vælger at leje en bil, og køre rundt i den skønne sydfranske natur, hvor der er mange små hyggelige byer, billedskønne bjerge og skove. Det sydlige Frankrig har stort set alt hvad hjertet begærer, og med en langtidsferie, har du rig mulighed for mange gode oplevelser for livet.

Er du blevet fristet, så læs mere om langtidsferie i Provence

 

Tags fra artiklen
,
Mere fra Mette Ingstrup

Château de Saint-Martin – en velsmagende fristelse i Provence

I Provence ligger Château de Saint Martin, en idyllisk vingård med historiske...
Læs mere

Skriv et svar