Flybilletter er billige i august og det er vores rejser også!

Flyrejser med Norwegian - Dreamliner

Traditionen tro sætter flyselskaberne priserne ned på flybilletter i august måned, det betyder også billigere rejser hos Hideaways.

SAS, Norwegian, TAP Air Portugal og vi kunne nævne mange flere flyselskaber, ens for dem alle er at de i sætter priserne ned i de sidste 2-3 uger af august måned og da vi hos Hideaways altid søger efter aktuelle priser på flybilletter betyder det også at vores priser på pakkerejser falder i disse dage.

August er lavsæson

Ok, det er måske ikke helt rigtig at skrive at august er lavsæson, for det gælder naturligvis ikke de dage hvor skolerne stadigvæk holder sommerferie. Derimod falder priserne voldsomt når vi når hen i anden halvdel af august måned, ja faktisk er flybilletterne helt op til 60-70 procent billiger end i starten af august.

Bo f.eks en uge i ferielejligheder Borgo Artimino i Toscana inkl. fly og billeje for kun kr. 4.495,- (prisen er fundet den. 2 august, og kan ændre sig).

Swimmingpool-Hotel-Borgo-Artimino-Toscana-Italien-Hideaways

September så stiger priserne

Når du søger efter priser på rejser hos Hideaways vil du ofte opleve at priserne i september er højre end i august, og dårsagen er ganske enkelt at september er højsæson for kulturrejser, hvilket skyldes det behagelige klima. Du kan stadigvæk nyde varmen og ligge på stranden, men det er normalt ikke så varmt at et besøg i f.eks Alhambra i Andalusien eller Pompeji ved Napoli i Italien er uudholdelig.

Check selv priserne

Indtast i søgemaskinen hvor og hvornår du ønsker at rejse, vælg afrejse lufthavn og tryk “søg rejse”. Så vil du få en oversigt med alle priser og ledige hoteller. Du kan sammenligne priser på forskellige flyselskaber og vælge den afgang som passer dig bedst. De billigste priser finder du ofte i Portugal eller i Andalusien, mens de dyreste priser er på rejsemål som Mallorca og Sardinien.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie

Amalfikysten bør du opleve mindst én gang i livet!

Amalfikysten betegnes af mange som verdens smukkest kyststrækning; om det er sandt,...
Læs mere

Skriv et svar