Ferielejligheder i Umbrien er billige

Ferielejlighedre Tenuta del Gallo i Umbrien

En ferielejlighed er det ideelle valg, når ferien går til Umbrien i Italien. Med en ferielejlighed har man lidt mere plads at bevæge sig på end på et hotelværelse. Man har friheden til at passe sig selv og komme og gå, som man vil. Man kan lave lidt mad i køkkenet de dage, hvor man har lyst til det, og spise ude de andre dage. Mange foretrækker også muligheden for at lave sin egen morgenmad, så de slipper for at skulle i restauranten på det tidspunkt af dagen. Se oversigten med alle ferielejligheder i Umbrien på nedenstående liste eller læs mere om alle rejser til Umbrien

Kort information om Umbrien

Umbrien er som et bugnende spisekammer af lækre madvarer, og man bliver let fristet, når man besøger de forskellige små og store byer. Når man bor i en ferielejlighed i Umbrien med eget køkken, har man netop muligheden for at give efter for fristelsen og købe lidt med hjem, som man kan spise og hygge sig med i lejligheden. Det er også rart at have sit eget køleskab, så man altid har kolde drikkevarer lige ved hånden.

Har man børn med på ferien, er det absolut en fordel at have sin egen ferielejlighed, netop fordi der vil være lidt mere plads til alle. Som oftest har man også sin egen terrasse eller balkon. Og så er det næsten ikke til at undvære sit eget køkken, da man altid kan finde lidt at spise eller drikke til børnene, når sulten og tørsten melder sig.

Der er mange ferielejligheder at vælge imellem i Umbrien, så der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Faktisk er Umbrien overraskende fornuftig i pris, sammenlignet medfor eksempel naboen mod vest Toscana.

Mange af ferielejlighederne er indrettet i hyggelige og charmerende gamle landhuse, der ligger tæt på en hyggelig lille by, hvor man finder restauranter og indkøbsmuligheder. Swimmingpoolen deles med de andre lejligheder, og som oftest er man ikke ret mange lejligheder om en swimmingpool. Man finder ikke mange store feriekomplekser i Umbrien, så derfor er der tale om en mere autentisk ferieoplevelse, når man vælger Umbrien som sit rejsemål.

Flere steder er det hele små landsbyer, der er blevet lavet om til et lille ferieområde. De gamle huse er blevet restaureret og omdannet til ferielejligheder, der lever op til moderne behov, uden dog at miste det autentiske og charmerende præg. Ferieområdet har en fælles swimmingpool og typisk også en lille restaurant, hvor man kan købe morgenmad, frokost og middag. Man har mulighed for at veksle mellem at lave maden selv, besøge restauranten på stedet og spise ude, når man er på ture i området.

Andre rejsemål og ferielejligheder i Italien

Har du besluttet at rejsen går til Italien men ikke valgt hvilket rejsemål så kan du læse mere om andre rejsemål, og regioner i Italien, hvor du fider et spændende udvalg af billige ferielejligheder og ferieboliger. Hos Hideaways kan du bl.a. finde billige ferielejligheder på Sicilien, Sardinien, på Amalfikysten, i Umbrien og Toscana. Husk du også altid er meget velkommen til at bestille et skræddersyet tilbud på en ferie med ophold i en ferielejlighed. Klik nedenstående link og du vil modtage et uforpligtende tilbud på jeres ferie.

Toscana

De fleste som rejser til Toscana vælger at bo i en af de mange ferielejligheder, som ligger som perler på en snor i alle dele af regionen. Hvem har ikke set foto af gamle gårde som med en blå swimmingpool i forhaven ligger smukt placeret i det bølgende landskab. Sådan er Toscana, og det er disse ferielejligheder, du finder i programmet hos Hideaways.

Læs mere om ferielejligheder i Toscana

Sicilien

Hideaways er specialist i rejser til Sicilien og tilbyder på Sicilien et bredt udvalg af håndplukkede ferielejligheder. Vælg om du vil bo i ferielejlighed tæt på vandet elle i baglandet midt i den smukke natur. Vil du virkelig tage på opdagelse på Sicilien i din ferie, vil jeg anbefale, du kigger nærmere på en bilrundrejse, hvor du bor i flere forskellige ferielejligheder og dermed skal bruge så lidt tid som muligt i lejebilen.

Læs mere om ferielejligheder på Sicilien

Ferieboliger i Umbrien

Ligesom Toscana er Umbrien kendt for et fantastisk smukt landskab, og også her finder du utallige ferieboliger. Den største forskel på Umbrien og Toscana, når vi taler om selve ferieboligerne, er, at du i Umbrien får mere for dine penge, når man sammenligner prisen på en bolig i Umbrien med Toscana. Den norvestlige del af Umbrien ligger helt op til grænsen af Toscana og tæt på mange af de kendte seværdigheder. Derfor er et tips at bestille en feriebolig i Umbrien og herfra besøge seværdigheder i begge regioner.

Læs mere om ferieboliger i Umbrien

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere