Ferie på børnevenlige Mallorca

Familieferie

Mallorca er uden tvivl et af de mest familievenlige rejsemål i hele Spanien – og i hele Europa for den sags skyld. Få andre steder får I mere kvalitetstid sammen end på Mallorca. Læs her om nogle af de oplevelser, Mallorca kan tilbyde hele familien.

På Mallorca finder I både de børnevenlige rolige strande og hundredevis af interessante oplevelser og seværdigheder fra vandlande til vandreture i bjerge og kløfter. Her er noget for store såvel som små. Og så er Mallorca generelt et sikkert og fredfyldt sted.

Mindre transporttid – flere oplevelser

En af de helt store fordele ved Mallorca er øens størrelse. Den er så tilpas lille, at ferien ikke kommer til at foregå i bilen på vej fra den ene seværdighed til den anden. Og det er en særdeles vigtig pointe, når man har mindre og mellemstore børn med på ferien.

På Mallorca er der ikke langt mellem seværdighederne, og da landskabet er så skønt, som det er, bliver de korte køreture heller aldrig kedelige. Det at køre lidt rundt på Mallorca kan faktisk blive en hel oplevelse i sig selv. Mallorca er en herlig ferie-ø.

Mallorcas familievenlige strande

På Mallorca har du frit valg: Der er de store populære strande tæt ved Palma, og der er de mere rolige og idylliske strande på øens nordvestlige kyst, hvor børnene ikke så nemt risikerer at blive væk i mylderet. Fred og ro – eller gang i den. Dit valg.

På den sydlige del af Mallorca ligger stranden Sa Rapita. Stranden egner sig godt til små børn, fordi det lave vand når langt ud. Det er derfor et sikkert sted for børnene at soppe. Det er muligt at leje parasoller og lignende, og der er også et par gode restauranter, hvis sulten skulle melde sig.

En anden smuk lille strand er Cala Esmeralda, der ligger godt 15 kilometer fra Portocolom. Vandet ved Cala Esmeralda er blå-grønt, og sandstranden er omgivet af grønne områder. Det er ledt at komme frem med og parkere bil. I højsæsonen bliver stranden dog ret populær.

Sjove aktiviteter for hele familien

På den nordlige del af Mallorca ved Porto Cristo ligger Safari Zoo. Her kører du i bil gennem områder med giraffer, zebraer og mange andre eksotiske dyr. Safari Zoo er smukt beliggende i Mallorcas imponerende landskaber og underholder alle aldre.

Et andet stor hit blandt børnene er vandlandet Aquacity. Her er 16 forskellige vandattraktioner til børn i alle aldre. Her er også steder, hvor voksne og børn kan slappe lidt af og få noget at spise efter dagens strabadser.

Der er masser af andre aktiviteter på øen. Det er naturligvis muligt bare at tage på picnic i Mallorcas natur, ligesom der er vandreruter i forskellig sværhedsgrader. Der er tusind spændende ting, familien kan være sammen om på Mallorca.

Rejser til Mallorca

Hideaways er specialist i rejser til Mallorca hvor du bor på håndplukkede hoteller eller i ferieboliger. Du finder bla. et stort udvalg af børnevenlige hideaways hvor hele familien kan nyde ferien. Læs mere om alle rejser til Mallorca eller få mere inspiration til ferien her på bloggen.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Lennart Kiil

Lad dig inspirere af Sorrento i Italien

Kystbyen Sorrento ved Napoli i Italien har længe udøvet en nærmest magnetisk...
Læs mere

1 Comment

  • Selvom Alcudia (på Mallorca) måske har en negativ klang hos mange, så er det altså en fremragende ferieby for børnefamilier. Der er alle de aktiviteter familien har brug for, inkl. en vandpark, og stranden må være den mest børnevenlige i hele Europa. Den er i øvrigt så stor, at den aldrig bliver overfyldt.

Skriv et svar