Ferie for hele familien i Spanien

Tag familien med på ferie i Spanien

Familieferie i Spanien foregår oftest langs kysterne. Vandet er ufatteligt velegnet til at samle familien om fælles oplevelser, og ved mange kyster er der masser både livreddere og masser af faciliteter.

Familien kan gå på stranden og få et hurtigt overblik over mulighederne. Her kan man leje vandcykler, kajakker, kanoer, eller man kan måske windsurfe eller kitesurfe, hvis man finder et sted med lidt vind.

Langs strandene er der også masser af caféer, restauranter og barer, så man kan svale sig med en drink eller få stillet den større eller mindre sult lige i nærheden af det, der oftest er målet for selve ferien – det dejlige vand.

En familieferie i Spanien er ikke komplet uden at man har smagt masser af den karakteristiske spanske mad. Nyd de salte pølser og røgede skinker, eller smag de bedste af de utallige fiskeretter.

I byerne kan hele familien gå på herlig shoppingtur. Prisniveauet er ganske fornuftigt, og udvalget især i de større byer er enestående. Især er der mange penge at spare på spanske mærker som f.eks. det populære og ungdommelige tøj fra Desigual.

Den kollektive trafik i Spanien er velfungerende, så familien kan sagtens transportere sig omkring med både bus og tog – og prisniveauet for taxier er langt under det danske.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere