Få det maksimale ud af ferien med Hideaways

På vores hideaways bliver din ferie meget selvstændig. Ofte er der billeje med i pakken, og det giver en stor frihed til at udforske byerne og landområderne i nærheden. Du kan altid finde inspiration her på bloggen, og i dag giver vi nogle helt konkrete råd til at få mere ud af ferien.

Sæt dig ind i rejsemålet på forhånd

Det bedste råd, vi kan give, er at bruge nogle timer på at lære lidt om området, du planlægger at holde ferie i. Selv i de tilfælde, hvor du har besøgt rejsemålet før, er der noget nyt at lære.

Har du venner, der har været på stedet, kan du høre dem, om de har nogle bud på seværdigheder eller oplevelser, de gerne vil dele. Er du aktiv på Google+,  facebook eller et af de andre sociale medier, er det nemt at spørge, og ofte vil der komme en del svar.

Internettet er i det hele taget noget af en guldgrube, når det gælder informationer om rejsemålet. Her på Hideaways.dk kan du for eksempel få ideer til aktiviteter ved vores rejsemål.

Også de enkelte lande og områders turistinformationer har hjemmesider fyldt med ideer og viden. Her er ofte helt konkrete bud på både seværdigheder og lokale specialiteter inden for mad og drikke.

Klik rundt i de forskellige indlæg her på bloggen om rejser, der finder du rejstips og links til eksterne hjemmesider.

Snak med de lokale

Når du først er fremme ved dit hideaway, kan du komme helt up to date med hvilke begivenheder, der finder sted i perioden, ved at tale med de lokale. De lokale kan også kan give svar på lavpraktiske spørgsmål af typen, hvor ligger det nærmeste supermarked, og hvornår har det åbent.

En snak med de lokale giver ofte et bedre indblik i, hvad der foregår i området end hvad man kan læse sig frem til i guide-bøger eller online, fordi de lokale er en del af hverdagslivet på stedet.

Det kan være både lærerigt og underholdende at følge den lokale rytme. Og kontakten med de lokale kan af og til resultere i livslange venskaber!

Giv oplevelserne tid

Endelig er det vigtigt at holde formålet med ferien for øje. Ideen med et hideaway er at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag.

Derfor er det bedre at bruge tiden på nogle få store oplevelser og masser af tid til at slappe af og lade indtrykkene falde på plads, end det er at fare rundt og jage seværdigheder bare for at få dem krydset af på en liste.

Lad den store TODO-liste blive hjemme, og giv jer tid til at komme på plads og glide ind i den lokale rytme, så skal oplevelserne nok indfinde sig – og ferien kan blive det break, den gerne skulle være.

Hotel eller feriebolig

Hos Hideaways finder du både hoteller og ferieboliger på alle rejsemål og alt efter hvilken type af ferie du ønsker er der fordele ved begge former for indkvartering. Du kan også vælge en rundrejse i bil hvor du både bor på hotel og i feriebolig. I skrivende stund kan du rejse med Hideaways til Italien, Spanien, Grækenland og Portugal, men flere rejesmål med håndplukkede hoteller og ferieboliger er på vej.

Hotel Relais Parco Cavalonga på Sicilien er et af vores hideaways der både tilbyder hotelværelser og ferielejligheder.

Superior-vaerelse-Hotel-Relais-Parco-Cavalonga-Sicilien-Italien-Hideaways

Tags fra artiklen
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere