En personlig tak fra vores gemmesteder i Sydeuropa

Marie-på-Madeira-1170x1080

Hos Hideaways har vi håndplukket næsten 400 (meget forskellige) hoteller og ferieboliger. De ligger spredt over hele Sydeuropa. Fra Portugal i vest til Grækenland i øst. Der er én ting, der trods kulturforskellene forbinder landene – dig.

Efter en veloverstået sommer, så er vi i næsten dagligt kontakt med værterne for at afrunde sæsonen og planlægge den kommende. De melder alle om “et bredt smil på læben”, og du er én af årsagerne. Hvorfor? Fordi de synes, at Hideaways’ gæster er nogle af de mest omgængelige, hjertelige og ”lige til”.

”They are so kind”

Jeg bliver varm inden i, når jeg hører værterne fortælle, at du som gæst gør et særligt indtryk på dem, og det er umuligt ikke at blive en smule stolt samtidig. Det gør mig så glad, at du er med til at gøre din egen ferie til en personlig oplevelse.

Du tænker måske: ”Ja…ja, det er nemt at sige”, men når Sabine fra Sicilien, Giuseppe i Toscana, Erica fra Nordportugal, Luis og Conceicão fra Algarve samt Pedro fra Mallorca og Beatrice fra Provence blandt mange andre siger det samme, så kan du godt tage det for ”gode varer”.

Bella på Casa Hortencias på Madeira elsker at få besøg af gæster fra Hideaways
Bella på Casa Hortencias på Madeira elsker at få besøg af gæster fra Hideaways

Hvorfor lige dig?

Måske har jeg en del af svaret. Fordi at du hjemmefra ved, hvad du kan forvente og ved, hvem der venter dig ved ankomsten. Hideaways’ koncept er nemlig ”rejser hvor du har et navn og ikke er et nummer”. Og derfor passer du godt ind… Du sætter pris på, at receptionisten eller tjeneren ved, hvilket værelse, du bor på, og de ved, hvis du godt kan lide cappuccino til morgenmad. Teamet på hotellet gør det af passion, og det smitter af på gæsterne.

Så en stor tak til dig for også at give værterne og deres kolleager nogle gode oplevelser under din ferie – de sætter mere pris på det, end du lige går og regner med: )

Mange hilsner
Marie

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie

Når jeg åbner en flaske vin, tænker jeg på Portugal!

Det er ikke nogen hemmelighed at Portugal er det land i verden...
Læs mere

Skriv et svar