Du vil elske din ferie på Hotel Pousada Palacio de Estoi på Algarvekysten

Hotel Pousada
Hotel Pousada Palacio de Estoi på Algarvekysten i Portugal

På Portugals solbeskinnede Algarvekyst, ved den flotte kystby Faro, ligger et eventyrligt sted. Det hedder Hotel Pousada Palacio de Estoi, og det skal opleves, før man helt forstår, hvor skønt det er.

Her på dette fantastisk smukke og stemningsfulde hotel mødes det historiske med det moderne. Skal ferien blandt andet gå med at puste liv i romantikken, gøres det ikke bedre end med en middag under den åbne stjernehimmel. Det er der mulighed for på hotellets fremragende restaurant.

Nyd panoramaudsigterne over Atlanterhavet og udforsk de nærliggende kystbyer Faro, Tavira og Olhão.

Så smukt ser her ud - et majestætisk sted at holde ferie. En svømmetur i poolen er skønt. Hotel Pousada de Estoi på Algarvekysten i Portugal. Foto: Hideaways
Disse drømmeagtigt smukke, majestætiske bygninger udgør dine rammer på romantiske Hotel Pousada Palacio de Estoi. Poolen indbyder til mange timers sjov og afslapning. 
Lækre desserter under åben himmel kan med fordel indtages under ferien på Hotel Pousada Palacio de Estoi. Foto: Hideaways
Løber dine tænder i vand? Så er der ikke andet at gøre end at rejse et smut til Portugal og smage på Hotel Pousada Palacio de Estois fantastisk lækre desserter. Indtag dem under den åbne stjernehimmel på restauranten.
Fællessalen på Hotel Pousada Palacio de Estoi bærer tydeligt præg af, at dette er et gammelt palads. Rejs til dette smukke hotel for en romantisk oplevelse. Foto: Hideaways
Man taber underkæben, når man træder ind i hotellets fællessal. Dette overdådige rum bærer tydeligt præg af, at man befinder sig på et gammelt palads. Her vil du uden tvivl føle dig forkælet.

Læs Maries personlige beskrivelse af Hotel Pousada Palacio de Estoi i Portugal

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere