CNN vælger Bela Vista Hotel & SPA på Algarvekysten til et af Europas 20 smukkeste hoteller

rsz_bela-vista-lobby
Hotel Bela Vista er valgt til et af Europas smukkeste.

Det er ikke bare hos Hideaways vi er meget begejstrede for Bela Vista Hotel & SPA på den portugisiske Algarvekyst – det er man også hos CNN. Her figurerer det lækre boutique hotel nemlig på en liste over de 20 smukkeste hoteller i Europa.

Se hele listen over de 20 smukkeste hoteller i Europa i følge CNN

Min kollega, Marie, der senest var på besøg på Bela Vista Hotel & SPA i september 2015, kan skrive under på, at det er fuldt ud fortjent. Det er ikke bare smukt, det er elegant og eksklusivt, men har samtidig en skøn afslappet atmosfære der gør, at du som gæst føler dig rigtig godt tilpas. Beliggenheden lige ned til stranden er uovertruffen, og som navnet Bela Vista, der oversat betyder ”den smukke udsigt” antyder, så er der også meget godt for øjnene.

Hotel Bela Vista i strandkanten

Bela Vista var det første hotel, der åbende på Algarvekysten tilbage i 1934 og de mange år på bagen fornemmes for eksempel i den ødsle brug af de smukke kakler, som er så karakteristiske for Portugal og i det smukke, farvestrålende møblement, der pryder hotellets oprindelige stuer og lobby. Denne overdådige stil kombineres så fint med det enkle, næsten skandinaviske look, der hersker på terrassen og ved pool-området.

På Bela Vista bliver du forkælet døgnet rundt. Fra du sætter dig til rette med morgenmaden, mon ikke du gør som Marie foreslår, nemlig nyder dagens første måltid med frisk frugt og nybagt brød på terrassen, til du efter at have nydt sol, hav og strand gennem dagen, sætter dig til rette ved et veldækket middagsbord på hotellets Vista Restaurant. Det kommer nok ikke bag på dig, at også restauranten er i en klasse for sig.

Hotel Bela Vista deluxe vaerelse

Bela Vista Hotel & SPA er perfekt for en du-og-jeg-ferie i selvforkælelsens tegn, for parret – eller for parrene – der ønsker det lille ekstra på ferien og bo på et hideaway med by- og strandliv lige udenfor døren.

Læs Maries personlige beskrivelse af Bela Vista Hotel & SPA 

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Karen Boye

Museo Nacional del Prado et must at besøge når du rejser til Madrid

Bag dette navn, Museo Nacional del Prado, gemmer sig et museum i...
Læs mere

Skriv et svar