Borgo Tre Rose – familievenligt hotel i Toscana

Borgo Tre Rose panorama
Den stora poolen lockar både stora och små vattendjur.

Hotellet Borgo Tre Rose ligger naturskønt i en omhyggeligt restaureret og ombygget middelalderlig landsby mellem Montepulciano og Cortona i Toscana med mange af regionens mest interessante seværdigheder inden for kort rækkevidde.

Borgo Tre Rose have
Borgo Tre Rose stammer fra middelalderen, men er nænsomt restaureret.

Borgo Tre Rose som også er velegnet til rejsende med børn, tilbyder komfortable værelser eller lejligheder. Alle værelserne på Hotel Borgo Tre Rose kan rumme op til 4 personer. Værelserne er indrettet i klassisk toscansk stil med lyse træmøbler, terracotta gulve og synlige bjælker og har satellit-tv, pengeskab, minibar, samt varme-og klimaanlæg.

Værelse Borgo tre Rose
Værelserne på Hotel Borgo Tre Rose er indrettet i en traditionel landlig toscansk stil.

På hotellets restaurant vil du blive budt på det traditionelle toscanske køkken, lavet med de vidunderlige lokale råvarer og du vil selvfølgelig kunne nyde den dejlige vin, der bliver lavet i området. Restauranten er bygget i hyggelig landlig toscansk stil, perfekt til en romantisk middag.

Restaurant Borgo Tre Rose
Der serveres velsmagende retter fra det toscanske køkken på Borgo Tre Rose.

Selvom du kan få meget af ferien til at gå med blot at nyde omgivelserne og den traditionelle toscanske atmosfære på Borgo Tre Rose, bør du dog også udnytte det gode udgangspunkt for oplevelser i Toscana du har her. Inden for en times kørsel kan du således nå til vidunderlige byer som Siena, Perugia, Orvieto, Assisi og ikke mindst Bolsena-søen.

Læs mere om Borgo Tre Rose og bestil plads

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere